‘The Voice’-finalist Wannes staat z’n coach Koen Wauters bij in ‘Wat een Jaar!’

Wannes (rechts) met z’n coach Koen Wauters (midden) en ‘The Voice’-winnaar Ibe (links).
Kristof Ghyselinck Wannes (rechts) met z’n coach Koen Wauters (midden) en ‘The Voice’-winnaar Ibe (links).
Wannes Lacroix (16) schitterde in het afgelopen seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’, waar hij een verdienstelijke tweede plaats behaalde, maar sindsdien was het opvallend stil rond de zanger. Vanavond duikt hij weer op bij VTM in het programma ‘Wat een Jaar!’ aan de zijde van z’n coach Koen Wauters. Wannes zal er zingen als één van de Drie Tenoren.

In de aflevering van ‘Wat een Jaar!’ die vanavond op het kleine scherm verschijnt, keert VTM terug naar het jaar 1995. Naast centrale gasten Sam Gooris en Christoff, zijn vaste gezichten Koen Wauters, Nathalie Meskens en Jonas Van Geel ook van de partij. Om de muziek van 1995 nog eens vanonder het stof te halen, doet Koen een beroep op Wannes. Samen met Nathalie Meskens en Jonas Van Geel mag de jongen in de huid kruipen van de Drie Tenoren. Dat was een gelegenheidsformatie bestaande uit de operatenoren Plácido Domingo, José Carreras en Luciano Pavarotti. Ze wagen zich aan drie hits in ‘Google translate-Italiaans’, met jolige resultaten als gevolg.

Fans van Wannes kunnen de tiener binnenkort, op 22 december, ook aan het werk zien in ‘The Christmas Show’ van Deep Bridge. De tweede editie van de kerstshow vindt dan plaats in de Lotto Arena. Wannes mag er het podium delen met onder andere André Hazes, Christoff, Belle Perez en ‘Ghost Rockers’-actrice Tinne Oltmans.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Regine Tytgat

    Zeer blij voor Wannes. Je zal dat goed doen!

  • Jelle Pot

    Hopen dat show goed blijft dan.