Exclusief voor abonnees

‘The Sky Is The Limit’ is terug: "Marc Coucke wilde meedoen, maar mocht niet van zijn vrouw"

PETER BOECKX KEERT TERUG NAAR DE WERELD VAN DE RIJKEN

Joel Hoylaerts / Photo News
Het was drie jaar wachten op een nieuwe reeks van 'The Sky Is The Limit'. In de tussentijd portretteerde Peter Boeckx mensen die het een pak minder breed hadden in 'Don't Worry Be Happy', maar vanaf vanavond brengt hij opnieuw de rijken in beeld. "Het is bijna een blauwdruk van mijn eigen leven", zegt hij. "Een villa met zwembad tot mijn 21ste. Maar daarna, door de vechtscheiding van mijn ouders, een kot waar enkel koud water uit de kraan kwam."

Je hebt 6% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels op HLN.be en in de app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis15 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Loesje Vranken

  Slimme vrouw, goede beslissing! Moest mijne pa nog leven en Peter Boeckx kwam vragen vr een reportage, dan pakte mijne pa hem vast en zette hem op straat. Mijne pa bleef gewoon, wilde geen mercedes,bmw en ben fier hiervoor. Belastingen hebben spijs om te kijken en te spitten nu.Degoetante mensen, behalve Laeremans.

 • Stef Toop

  De laeremans,zegt het eerlijk zoals is...rijk geboren...en de zaak me verder gezet...da komen de meeste ni voor uit... chapeau laeremans! respect!!

 • wim CLAES

  kunnen we weer genieten van de capriolen van onze intelligentsia , van sommigen vraag ik met toch af hoe die in hemelsnaam "rijk" zijn geworden.ach kom, anders was het toch weer een kookprogramma.

 • Peter Samyn

  Of ze het verdiend hebben, weten we niet... Ze hebben het in elk geval...

 • bill derycke

  Mooie reeks, echte ondernemers die hun geld en succes verdient hebben !!