'The O.C.'-actrice Mischa Barton is terug van weggeweest in reboot 'The Hills'

Mischa Barton in reboot 'The Hills'.
AP Mischa Barton in reboot 'The Hills'.
Mischa Barton heeft getekend voor deelname aan de reboot van 'The Hills'. De realityserie over een groep welgestelde jongvolwassenen in Los Angeles was een grote hit tussen 2006 en 2010.

Mischa brak door met haar rol als Marissa Cooper in dramaserie 'The O.C.', die zich afspeelde in Orange Country net buiten Los Angeles. MTV ontwikkelde op basis van die serie realityshow 'Laguna Beach', dat in eerste instantie de ondertitel 'het echte Orange County' had. 'The Hills' was daar weer een spin-off van.

MTV kondigde de reboot van de serie aan tijdens de uitreiking van de VMA's in augustus. Originele castleden Audrina Patridge, Brody Jenner, Frankie Delgado, Heidi Pratt, Jason Wahler, Justin "Bobby" Brescia, Spencer Pratt, Stephanie Pratt en Whitney Port keren terug voor de serie.

De grootste sterren uit het origineel, Lauren Conrad en Kristin Cavallari, doen niet mee aan de reboot.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.