'The day after' voor de koppels uit 'Sex Tape': "Onze zoon van 11 keek niet mee, neen"

Sex Tape - aflevering 1.
VIJF Sex Tape - aflevering 1.
Met de billen bloot voor heel Vlaanderen? De koppels uit Sex Tape, het nieuwe programma op Vijf waarin een aantal Vlamingen hun seksleven filmen, malen er niet om. Ook niet 'the day after'. "Wie deelneemt aan Komen Eten krijgt ook kritiek", klinkt het.

Het was met een zenuwachtig hartje dat Niels en Lien (25), de jongsten van de hoop, deze morgen naar hun werk vertrokken. Ze waren op de hoogte nochtans, die collega's, maar toch... "Mijn eigen team althans, voor de rest was het een semi-shock. Gevolgd door een stevige portie humor, gelukkig", vertelt dépanneur Niels. 

Je hebt 22% van dit artikel gelezen
29 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Asma Abdullah

  Hahahahaha België is om zeep. Om ter dierlijkst. Perverser kan niet!

 • Els Pauwels

  Als die bij mij werkten die kregen onmiddellijk hun c4. Reden geen verstand

 • Chris Devlaeminck

  Ik heb niet gekeken. Elk zijne seks. Zou de partner van Goedele een perfect seksleven met haar hebben? Ik denk het niet. Het is zoals met al die kookboeken. De bedoeling is niet dat iedereen lekkerder en gezonder eet. De bedoeling is er aan te verdienen. Gegarandeerd gepeupel genoeg te vinden die naar zoiets kijkt of die boeken koopt. Als het maar van een BV is waar ze naar opkijken.

 • Walter Lippens

  Dat Vlaanderen bekrompen is wist ik al lang. Maar dat het zoooooooo erg is......

 • Alex Wellens

  Wanneer gaan ze nu eindelijk eens beseffen dat 99,9% van de mensen echt biet zitten te wachten op dit soort programma’s?