'The Big Bang Theory'-ster Kaley Cuoco krijgt hoofdrol in Harley Quinn-serie

Kaley Cuoco
Photo News Kaley Cuoco
Kaley Cuoco hoeft zich niet te vervelen na de laatste opnames van 'The Big Bang Theory'. De actrice gaat de stem inspreken van Harley Quinn in een nieuwe animatieserie rond het DC Comics-personage. Ze wordt ook producent van de serie.

Aan de vooravond van New York Comic Con gaf DC woensdag een eerste voorproefje vrij van de serie. Daarin laat Kaley als Harley weten: "Ik kan niet wachten tot jullie mijn nieuwe show kunnen zien. Jullie pissen in jullie broek, ik beloof het. Er zit comedy in, actie, ongelooflijk veel onnodig geweld én in tegenstelling tot die 'Deadpool'-cartoon, komt deze echt uit." Andere stemacteurs die aan de animatieserie meewerken zijn onder meer Jason Alexander, Alan Tudyk, Chris Meloni en Giancarlo Esposito.

Er is nog geen startdatum voor de serie over Harley Quinn, die in de film 'Suicide Squad' uit 2016 werd gespeeld door Margot Robbie. De actrice werkt momenteel aan de spin-off rond het personage, die 'Birds of Prey' gaat heten.
2 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Anthony Vandooren

    Acteren.. zou me niet verbazen als sommigen hun naam zelfs verkeerd schrijven, rony

  • rony stokart

    Goed voor haar. Want akteren kan ze niet.