‘Temptation’-verleider Jietse zet de bloemetjes buiten met een van de koppelhelften

Jietse , verleider Temptation Island 2019
Vijf Jietse , verleider Temptation Island 2019
‘Temptation Island’ mag dan voorlopig nog geen vuurwerk opgeleverd hebben, toch lijkt verleider Jietse met een mysterieuze post op Instagram nu toch te insinueren dat zijn Thaise avontuur wel degelijk iets heeft opgeleverd. 

Jietse probeert al langer om ‘ons Milou’ te verleiden, maar vooralsnog hapt de Nederlandse schone niet echt toe. Op de Instagram Stories van Jietse was dit weekend echter te zien hoe de twee samen een stapje in de wereld zetten. Milou werd gefotografeerd op hetzelfde feestje als Jietse. Aangezien het tot na afloop van het programma een groot geheim moet blijven welke koppels het overleven, is het niet geweten of de twee er als vrienden of als koppel waren. Maar verdacht is het alvast wel...

Milou op Jietse's Instagram Stories
Instagram Milou op Jietse's Instagram StoriesReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.