'Temptation'-Roger: "Hoezo, preutse deelnemers? Laura is een seksbeest”

VIJF
‘Temptation’-Roger heeft er genoeg van. Hij en zijn vriendin Laura worden nu al weken saaie en preutse deelnemers genoemd, maar daar is volgens hem niets van aan. Tijdens zijn bezoek aan ‘Temptation Gossip’ - de Nederlandse versie van ‘Goedele On Top’ - was hij wel héél openhartig over zijn seksleven: “Laura is een seksbeest”, zei hij onomwonden. 

Geen zin om te feesten, steeds vroeg naar bed, nood aan slaap: week na week is op tv te zien dat Roger en Laura niet de meest ‘wilde’ kandidaten zijn die ooit voet aan grond hebben gezet op ‘Temptation Island’. Iets waar volgens Roger in het dagelijkse leven echter niets van te merken is. Volgens hem heeft iedereen dan ook een vertekend beeld van het koppel. 

“Ik heb ooit seks gehad in een Panos. En de deur stond op een kiertje. Dat was met Laura. Zo preuts is ze dus niet”, zegt hij. “En wat ook wel heel heftig was, was seks in de bioscoop. Laura heeft wél een hoog libido. Met Laura heb ik heel veel seks.” Eerder bekende Roger al op de bank bij Goedele Liekens dat hij op de terugweg van Thailand naar huis met Laura seks had in het vliegtuig.

VIJF6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Bieke Cuyt

  Die 2 hadden niet moeten mee doen punt

 • Guy Dupont

  Saai en ongeloofwaardig.

 • Karel Van Grootte

  Ze is doodsaai, dat is geen zonde. Is gewoon niet spannend om naar te kijken. Eerder een fout van de casting.

 • Tom Lenaerts

  Komt zeer geloofwaardig over wel.

 • Johan Van Hamme

  Leuk en trouw is ze ooknog. Ik snap ook niet waar die kijkers steeds over klagen. Het is een test of je trouw kunt blijven. En ze zijn beiden met vlag en wimpel geslaagd.