'Temptation'-Kevin in nauwe schoentjes: "Hij heeft mij gebruikt"

Kevin en Shelly poseerden samen voor het nieuwe merk www.liondupara.com.
Hans Stevens Kevin en Shelly poseerden samen voor het nieuwe merk www.liondupara.com.
Kevin (22) uit ‘Temptation Island’. Zelfs voor wie niet naar het veelbesproken Vijf-programma kijkt, is z’n naam intussen een begrip. En het ziet er niet naar uit dat de beruchte playboy, die in ‘Temptation’ al meteen een koekje van eigen deeg kreeg van z’n vriendin Megan, snel minder van zich zal doen spreken, schrijft weekblad Tv Familie. 

Want haalde Kevin laatst nog de media met z’n vechtpartij in de Gentse Overpoort, dan blijkt dat maar het begin van véél meer. Kort na de gelekte videobeelden van de knokpartij, waarbij Kevin een man enkele rake klappen verkocht, werden we immers al op andere veelzeggende beelden getrakteerd: privénaaktfilmpjes van Kevin en Shelly Osselaer (23), bekend van haar deelname aan MTV’s ‘Ex on the Beach: Double Dutch’.

Aan de haren trekken

Hoe die twee samen in een bed zijn beland? Wel, Shelly was met enkele ‘Temptation Island’-gezichten aanwezig in De Viking, een danscafé in de Gentse Overpoort, voor een acte de présence. Een van hen was dus Kevin. "Het was de eerste keer dat ik hem ‘in ’t echt’ zag", zegt Shelly. "We zijn beginnen praten en dansen. En ja, van het één kwam het ander..."

Maar voor Shelly en Kevin de lakens deelden, was er dus eerst dat fameuze gevecht. Al kwam daar volgens Shelly meer bij kijken dan tot nu toe bericht. ‘We waren al in een andere club toen Kevin en ik elkaar innig begonnen te kussen’, start Shelly haar relaas van die spraakmakende avond. ‘Megan was daar ook en zag haar kans schoon. Ze nam enkele foto’s van Kevin en mij en stuurde een vriendin naar mij toe om me uit te maken voor ‘de slet van ‘Ex on the Beach’.’ 

Hoe reageerde jij daarop?

’k Zal eerlijk zijn: ik heb aan dat meisje haar haren getrokken. Tja, wat volgde, kan je al raden natuurlijk: er ontstond een hevige ruzie tussen mij en de vriendinnen van Megan. Uiteindelijk kwam Kevin ertussen en nam hij me mee naar buiten. 

Maakte dat een einde aan het geruzie?

Ja. Maar toen passeerde er op straat een man die ik vaag ken. Hij zit achter me aan, maar ik ben daar niet op ingegaan. Toen hij me met Kevin zag, riep hij hem echter toe ‘Jij bent zielig’ en gaf hij hem een duw. Waarop de situatie is geëscaleerd.

Wat is er toen nog gebeurd?

Je hebt 28% van dit artikel gelezen
16 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Hans Plas

  Nog een jaar en je kunt haar acte de présence bij je thuis hebben voor een uurtje. Zo gaat dat met bv-kes. Zielig volk.

 • Vladimir De Carlos

  Gerben, dat heb je fantastisch samengevat. Je mag er niet aan denken

 • José Gonzales

  Tiens ge zijt toch slimmer zeker !

 • Philippe Schotte

  Playboy die Kevin ??? Wellicht een drukfout . Zijn kop zo best passen in een reklame voor paaseieren want daar lijkt hij op !

 • Elke De Vos

  Heel het verhaal is zielig, alle personages trouwens, niet alleen Kevin (een playboy; laat me niet lachen, hij ziet er niet eens uit...).