'Temptation' Joshua gaat uit de kleren in 'Adam Zkt. Eva'

Joshua in 'Adam Zkt. Eva'
YouTube Joshua in 'Adam Zkt. Eva'
Na 'Temptation Island' is Joshua nog altijd niet vies van uitdagende datingprogramma's op een verlaten eiland. Gisteren was hij te zien in 'Adam Zkt. Eva', waar hij op zoek ging naar de ware liefde. Hij kreeg de keuze tussen twee Nederlandse Eva's: voormalig 'Holland's Next Top Model'-gezicht Lena en de sportieve Sophie. 

Het opzet van de show is dat een poedelnaakte vrijgezel de keuze krijgt tussen twee mogelijke partners om te daten. Zij komen ook volledig naakt op het eiland toe. Joshua's eerste kandidate, voormalig 'Holland's Next Top Model'-gezicht Lena, was alvast serieus onder de indruk. Ze beleefde avontuurlijke uren met Joshua. Samen douchen, intieme vragen beantwoorden,... er hing elektriciteit in de lucht. Zeker toen Lena Joshua net voor het slapengaan nog trakteerde op een toch wel erotische massage. 

Kapers op de kust

Maar zoals de presentatrice het zelf verwoorde: Er zijn kapers op de kust. Na de eerste nacht maakte de volgende 'Eva' dan ook haar opwachting: de Nederlandse Sophie, die zich in het dagelijks leven bezighoudt met snowboarden. Ook zij ging op date met Joshua: op een vlot in de zee gooiden de twee een zelfgevangen vis op de grill. Of toch tot de weergoden besloten roet in het eten te gooien. 

Grote vraag is natuurlijk of Joshua uiteindelijk zal zwichten voor de charmes van Lena, of hij toch zal kiezen voor de verleiding van Sophie. Met zijn uiteindelijke winnares zal Joshua in Nederland nog eens op date gaan, maar dan met al hun kleren aan. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jens van den Broeck

    Hoezo zijn die beelden gecensureerd? Nog nooit een blote mens gezien? Belachelijk

  • Stan Vankoo

    Is er voor die mensen nog leven buiten seks en naakt. Decadentie ten top!

  • steven goossens

    wat is er nu meer natuurlijk dan naakt? Ik snap echt de heisa er rond niet hoor!