‘Temptation Island’ gemist? Geen nood, bekijk hier de hoogtepunten

Temptation Island
VIJF Temptation Island
We zijn al zes afleveringen ver in dit seizoen van ‘Temptation Island’ en het tweede kampvuur zorgde voor heel wat commotie. Deze keer waren het echter niet de vrouwen die geschokt naar de beelden staarden, maar het waren de heren die in tranen naar de verleidsters terugkeerden.

De beelden die Kevin te zien kreeg kwamen hard aan. Megan deelde het bed met Joshua en dus beseft hij dat het nu over en uit is tussen hen.

De beelden van een snikkende Kevin deren Megan niet, de Oostendse kijkt naar eigen door die façade heen.

En de verleidsters? Die zien hun kans schoon nu de relatie van Kevin en Megan op de klippen is gelopen.

Het lijkt erop dat Mezdi en Daniëlle de volgenden zijn die hun relatie zien eindigen. Mezdi zoekt volgens Daniëlle te veel toenadering tot de verleidsters.

Mezdi ziet zoals gewoonlijk niet echt een probleem. Hij begrijpt niet waarom zijn vriendin zo is aangedaan.
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Laura DeBacker

    Timmy, exact wat ik ook dacht

  • Alix Van Steenbrugge

    Het toppunt van nutteloosheid...

  • Timmy Langenberg

    Megan reageerde meteen zo boos omdat ze zag dat Kevin blijkbaar toch met haar inzit. kwaad op hem omdat als ze dat eerder had gezien ze waarschijnlijk niet zo zwaar in de fout zou zijn gegaan. Dus met andere woorden, Zij is kwaad omdat hij haar nu haar zelfrechtvaardiging ontneemt. Maar hij had wel gelijk, het is geen slimme, maar best zo een dingen niet zeggen als er een camera meekijkt. Snap je?...