‘Temptation’-Giorgio na het gewelddadige liefdesconflict met zijn vriendin: “Ik heb heel veel spijt”

SBS
Giorgio is de 23-jarige Italiaanse Limburger van het huidige ‘Temptation Island’-seizoen. De jongen met het imposante lichaam en de tepelpiercing. Recent raakte bekend hoe hij zijn lief Samra meermaals had bedrogen en belogen. En hoe hij haar, in het bijzijn van haar driejarige dochtertje, had toegetakeld. “Ik had bloeduitstortingen en veel pijn”, vertelde Samra. “Ik ben toen zo bang geworden dat ik Giorgio niet meer wilde zien.” Maar nu is het koppel opvallend genoeg weer samen. 

Giorgio van zijn kant gaf toe dat hij fouten had gemaakt. “Maar dat is langs beide kanten gebeurd”, benadrukte hij. “Ik was toen net te weten gekomen dat ook zij mij had bedrogen. Ik hoop op een verzoening, maar dat ze nu terug contact heeft met haar ex verkleint die kans...”

Maar kijk: Giorgio en Samra hebben nu opnieuw contact opgenomen met onze redactie. “Eind goed, al goed. We zijn opnieuw een koppel!” melden ze verrassend genoeg. Maar hoe hebben ze hun schijnbaar onoverkomelijk conflict dan opgelost? 

“Mensen maken nu eenmaal fouten in hun leven, ook wij. In elke relatie gebeuren dingen die vergeven en vergeten kunnen worden. En dat is precies wat wij nu hebben gedaan”, zegt Giorgio. Samra beaamt: Uiteindelijk overwint de liefde alles, toch? Iedereen mag weten dat Giorgio en ik opnieuw gelukkig zijn, ondanks alles wat er is gebeurd. Dit is grote liefde, echt waar.” 

Maar die verzoening is er wellicht niet zomaar gekomen? 

GIORGIO: Nee, da’s juist. We hebben ervoor gevochten. Dagelijks zitten we nog gemiddeld twee uur met z’n tweeën aan tafel om te praten. Dat helpt, dat is heilzaam. Ik kan het ieder koppel aanraden: praten, praten, praten. Ook als er geen conflict is. 

SAMRA: Misschien hebben Giorgio en ik dat tot nu toe te weinig gedaan. Onze relatie is uiteindelijk nog vrij pril. Het is op 18 januari tussen ons begonnen, kort nadat Giorgio terug was van de ‘Temptation Island’-opnamen in ailand. Hoe kijk je terug op de fouten die je hebt gemaakt, Giorgio? 

GIORGIO: Ik heb erg veel spijt, dat spreekt vanzelf. En spijt komt altijd te laat, zoals ze zeggen... Maar weet je: ik heb de laatste tijd heel veel aan het verhaal van ‘Belle en het Beest’ gedacht. Da’s ook een story van doorzetten, niet opgeven en van grote liefde. En daar is het ook tot een goed einde gekomen. Ik ben vooral blij dat Samra mij nog een kans wil geven.

Giorgio en Samra
RV Giorgio en Samra

Was dat niet moeilijk, Samra?

SAMRA: Weet je wat het is? Fouten maak je altijd met twee, daar heeft Giorgio gelijk in. En als je wil verdergaan met iemand van wie je zielsveel van houdt, móet je kunnen vergeten en vergeven. Anders kom je er gewoon niet. Komt het door alle vrouwelijke aandacht dat jij Samra hebt bedrogen, Giorgio? 

GIORGIO: Niet echt, nee... Maar al die berichtjes van geïnteresseerde meisjes hebben daar wel íets mee te maken. Dan word je als man makkelijk verleid. En dat praat ik totaal niet goed voor mezelf. Daarom dat ik me nu dubbel en dik bewijzen tegenover Samra.

Hoe wil je dat precies doen? 

GIORGIO: Kijk, de garantie dat ik haar nooit of nooit nog zal bedriegen... Tja, die garantie kan je niet geven, natuurlijk. Ik wil het haar simpelweg tonen, met daden. Dag in dag uit. Ik zal er alles aan doen opdat Samra mij opnieuw haar volledige vertrouwen schenkt. Ik zie haar héél graag, dat weet ze. Wat denk jij, Samra? Zal je hem opnieuw compleet kunnen vertrouwen? 

SAMRA: Ik hoop van wel. Dat is niet zo eenvoudig momenteel. Maar als ik zie hoeveel moeite Giorgio nu doet, besef ik echt wel dat hij heel veel voor mij overheeft. Hij houdt enorm veel rekening met mij. Dat vind ik een teken van oprechte spijt. Ja, mijn Giorgio is er één uit de duizend!

Zeg je nu. De vorige keer klonk jij heel anders... 

SAMRA: Dat was toen. Nu is de situatie heel anders. Giorgio is een heel bijzondere jongen. Dat wist ik toen ook al, hoor. Maar ja, ik was kwaad. Heel kwaad... Dat is voorbij. Weet je, ik hou niet alleen van Giorgio vanwege zijn sexy body. Ik ben in de allereerste plaats op zijn mooie innerlijk gevallen. Hij heeft echt een goed karakter, hij zou geen vlieg kwaad doen. En die meisjes met wie hij is vreemdgegaan...

Ja? 

SAMRA: Och, dat waren snoepjes in lastige tijden. Ze betekenden niets voor hem, dat weet ik heel zeker. Giorgio wil een serieuze relatie, en dat wil ik ook. Giorgio is mijn Beest. En ik ben zijn Belle. Voilà. GIORGIO: En het Beest wil enkel nog door Belle gekust worden.

Giorgio Samra
RV Giorgio Samra

Toch ben jij volgens Giorgio zélf ook vreemdgegaan...

SAMRA: Nee, dat is niet waar! De dag dat Giorgio mij wilde komen verrassen, lag ik met mijn ex-minnaar samen te slapen. Ik had troost nodig, om te kunnen verwerken wat Giorgio me had aangedaan. Maar ik heb absoluut niet met die jongen gevrijd. Dat was niet meer dan affectie, als troost. Ik hield toen nog altijd veel van Giorgio, ook al voelde ik me diep gekwetst. Toen hij de auto van m’n ex bij mij voor de deur zag staan, trok hij de verkeerde conclusie. 

Snappen jullie dat mensen het bizar vinden dat jullie opnieuw samen zijn na het explosieve verhaal van enkele weken geleden? 

 GIORGIO: Tuurlijk. Maar dat moeten zij dan maar weten. Wij hebben voor onszelf uitgemaakt dat we elkaar niet willen en kunnen missen. Ik zal Belle nu met beide armen stevig vasthouden, ik wil haar nooit meer kwijt. 

Jij ziet dus absoluut zeker ook een toekomst in jullie relatie, Samra?

SAMRA: Zeker! Onze toekomst zal een prachtig sprookjeseinde kennen. Daar gaat in elk geval ons streefdoel naar uit. Mijn dochter is trouwens ook erg blij dat alle heisa voorbij is. 

Stelt jouw dochter zich nog vragen bij wat gebeurd is? 

SAMRA: Toch wel, ja... Ze sprak Giorgio er zelfs over aan: ‘Als je mama nog eens pijn doet, bel ik naar de politie.’ Onze ogen gingen nogal open, zeg! Allez, een meisje van drie jaar dat zoiets zegt! Maar ze heeft Giorgio vergeven, denk ik. Ik ben er zelfs zeker van. Want ze heeft Giorgio laatst gevraagd: ‘Wil jij mijn papa Giorgio zijn?’ 

GIORGIO: En ik heb direct gezegd: ‘Ja, natuurlijk, schatje.’ Ik zie dat meisje graag, ik beschouw haar als mijn eigen kind. Het leven is mooi. Héél mooi. 

SAMRA: Dat vind ik ook. Nu denk ik: ‘Waarom heb ik dat verhaal over Giorgio naar buiten gebracht?’ Eigenlijk had ik er al direct spijt van. Maar goed, het belangrijkste is dat we hebben geleerd uit onze fouten en dat onze liefde volop bloeit! 

Oké. Eind goed, al goed. 

GIORGIO: (knikt overtuigd) Samra doet mij in sprookjes geloven. Never give up on what you love. De aanhouder wint! 

SAMRA: Het Beest is terug naar mij gekomen na de stomme dingen die hij heeft uitgespookt. En ik voel me nu gelukkig en geborgen aan zijn zijde. 

GIORGIO: En ze leefden nog lang en gelukkig. Zo hoort het en zo zal het hopelijk ook zijn! 
6 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Catherine MISTIAEN

  Prachtig verhaal, en geen sprookje. Als vrouwen eenmaal de moeite doen om het innerlijk van mannen te doorgronden (... zijn mooie innerlijk, hij heeft echt een goed karakter en hij zou geen vlieg kwaad doen ...) dan smélten ze, in de goeie zin van het woord, gelukkig!

 • Carine Nouraya

  Lut vanhyfte een weesje zal ze nooit worden want ze heeft een echte biologische papa met een hart van goud! && hij gaat door het vuur voor zijn dochtertje !

 • danny janssens

  Wat een ego's. Mij een klap verkopen doe je éénmaal. Dan kun je gaan. Geen enkele reden rechtvaardigt partnergeweld. Samra , dit gaat nog gebeuren , open je ogen.

 • lut vanhyfte

  Kan iemand dat wicht aan haar verstand brengen dat ze van 1 klap of duw verkeerd kan vallen en van haar dochtertje mogelijks een weesje maakt? Die ontrouwe ziekelijk jaloerse agressieveling laten vallen als een baksteen, beter vandaag nog dan morgen!

 • Eddy DESMET

  Wie kijkt toch naar al die onzin ???