'Tegen de sterren op' gaat de Temptation aan

Tegen de Sterren op
Medialaan Tegen de Sterren op
'Temptation Island' begint vanavond om 21u30, maar een uurtje voordien gaat de cast van 'Tegen de sterren op' al een keer de Temptation aan. Het Oostendse koppel Kevin en Meghan zorgen bij de acteurs blijkbaar voor inspiratie, maar ook Hilde Van Mieghem en koningin Mathilde passeren in de hut.

 De verleiding speelt zich bij VTM vooral af in de beruchte ‘Hut’, die dit jaar zijn opwachting maakte. De Oostendse Kevin (Jonas Van Thielen) klapt er uit de biecht over zijn relatie met Meghan (Ilse De Koe), Tim (Chris Van Espen) praat over zijn gevoelens voor verleidster Zwanetta (Clara Cleymans) en die laatste laat dan weer weten dat ze Tim niet altijd verstaat. Ook presentatrice Annelien Coorevits (Clara Cleymans) lucht haar hart in de hut…

Tege
Medialaan Tege

Niet veel later zoeken ook Hilde Van Mieghem (Jonas Van Geel) en Koningin Mathilde (Nathalie Meskens) de hut op voor enkele ontboezemingen. Mathilde (Nathalie Meskens) heeft overigens ook nog een boodschap van algemeen nut voor de kijkers, over cyberpesten.

Clara Cleymans
Medialaan Clara Cleymans
Jonas Van Geel
Medialaan Jonas Van Geel
Nathalie Meskens
Medialaan Nathalie Meskens

Blind getrouwd

In Blind Getrouwd onderwerpt relatie-experte Sybille (Tine Embrechts) de deelnemers aan een spervuur van vragen om hen te doorgronden, en zo uiteindelijk de juiste matches te vormen.

En ter gelegenheid van Valentijn, wordt de relatie tussen Radja Nainggolan (Ivan Pecnik) en Roberto Martinez (Guga Baúl) in een liefdesverhaal omgetoverd. Geheel in de stijl van de betere romcom. 

Ivan Peknic en Guga Baul
Medialaan Ivan Peknic en Guga Baul
Tine Embrechts
Medialaan Tine Embrechts4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Dirk De Winter

  helemaal op VTMniveau!

 • ibrahinm balakan

  Was leuk de eerste seizoenen maar nu zijn de meeste sketches erg met de haren getrokken...

 • Jos Swaenen

  Gelukkig zijn er nog andere zenders. Dit programma is echt niet mijn ding.

 • Patrick Moorthamer

  Dat ze dat maar eens goed door sleuren.