‘Team Scheire’ zoekt opnieuw tips voor levensveranderende uitvindingen

Team Scheire
RV Team Scheire
Lieven Scheire is een man met een missie: voor een tweede reeks van ‘Team Scheire’ wil hij opnieuw met de hulp van wetenschap en technologie de levenskwaliteit van een aantal bijzondere mensen verbeteren. 

Daarvoor doet hij beroep op zijn team van moderne uitvinders of “makers”: ingenieurs, wetenschappers en programmeurs, die in het eerste seizoen van Team Scheire enkele uitvindingen hebben gerealiseerd.

Een levensveranderende uitvinding zoals het unieke landbouwvoertuig voor Bart, die door een snowboard-ongeluk in een rolstoel zit, een fotografie-app voor de blinde Monique, oplossingen om de fietsveiligheid te verbeteren, om een demente man terug wat zelfstandigheid geven: het team spaarde kosten noch moeite

Lieven en zijn collega’s kunnen niet wachten om opnieuw dromen te realiseren in het tweede seizoen van Team Scheire en zijn daarom op zoek naar jouw verhalen, vragen en tips. Ken je iemand die de hulp van Lieven en zijn team kan gebruiken? Neem dan contact op met teamscheire@sputnik.be. 
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Peter Berg

    Eerste keer dat ik niet naar een programma van Scheire kijk. Zijn andere waren veel beter en grappiger.

  • patrick morel

    Prachtig programma en zo verrijkend.