'Star Wars'-acteur Mark Hamill krijgt gastrol in 'The Big Bang Theory'

Mark Hamill
EPA Mark Hamill
Mark Hamill maakt zijn opwachting in 'The Big Bang Theory'. De 'Star Wars'-ster is te zien in de laatste aflevering van het huidige seizoen van de serie.

Die finale staat in het teken van de bruiloft van personages Sheldon en Amy. Ook Kathy Bates heeft een rol als een van de bruiloftsgasten. Laurie Metcalf en Courtney Henggeler, die vaker in de serie opduiken als de moeder en tweelingzus van Sheldon, zijn ook van de partij op de trouwerij. Eerder werd al bekend dat Jerry O'Connell dit seizoen een rol krijgt als de oudere broer van Sheldon.

Het is niet bekend welke rol Hamill zal spelen in de aflevering. De kans is groot dat hij als zichzelf te zien zal zijn, net als dat eerder gebeurde met onder andere Stan Lee, Stephen Hawking, Elon Musk, Bill Gates en Hamills 'Star Wars'-collega Carrie Fisher.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Geert Matthys

    Triest hoor, Hamill. Als je 40 miljoen op je bankrekening hebt en een rommelscript krijgt kan je wel nee zeggen. Bedankt om van Luke een grote grap te maken.

  • Robyn Rose

    Zal moeilijk zijn, voor mij hoeft het niet