'Slimste Mens'-jury onthoofd: Philippe Geubels naar Eén

ANP
Opmerkelijke transfer in tv-land: Philippe Geubels heeft een exclusiviteitscontract getekend bij Eén. Dat betekent dat hij zijn taak als jurylid bij 'De Slimste Mens ter Wereld' moet opgeven. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

Het was al geweten dat Geubels voor Eén een nieuw programma zou maken: 'Taboe'. Daarin zoekt de comedian mensen op met wie je niet mag lachen omdat ze een beperking hebben of terminaal ziek zijn. Van die mensen wil Geubels te weten komen welke moppen zijzelf grappig vinden en wat voor hen taboe is. Nu blijkt dat Geubels en Eén de komende vier jaar bevoorrechte partners zullen zijn.

Ook VTM en VIER, waar zijn contract eind vorig jaar afliep, hengelden naar zijn diensten. "Bij VTM had ik een goed gevoel, bij VIER nog altijd. VIER ligt me na aan het hart, dat blijft een coole zender. Ik heb gewoon gekeken naar de zender waar ik me het beste bij voelde, wie met de beste ideeën kwam. Dat bleek Eén te zijn. Ik ben er nu vier jaar onder dak, maar ik ga er hard voor moeten ­werken", zegt Geubels daarover in Het Nieuwsblad.
12 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Anonymous

  Geubels die zageman

 • Luc van Hassel

  Ander en Hopelijk beter!!

 • Anonymous

  Het is hem gegund. Opportunist, nou?? Zijn we van nature niet allemaal zo als we ons kunnen verbeteren? Met betrekking tot de slimste mens had hij zijn hoogtepunt allang bereikt, dat programma staat of valt noet met zijn vertrek, maar als comedian apprecieer ik hem wel!

 • Anonymous

  Een opportunist? Maar goed ook. Als we moesten doen wat iedereen hier vindt dat we moesten doen, staken we nu nog in de basrmoeder.

 • M Bonzo

  Hij gaat in Holland wonen , waarschijnlijk betalen de keeskoppen hem beter ..