‘Sex Tape’ zakt weg onder 100.000 kijkers

'Sex Tape'
VIJF 'Sex Tape'
Er is blijkbaar geen plaats meer voor seksprogramma’s op televisie, nu de zenders focussen op de verkiezingen. 'Sex Tape' van Goedele Liekens zakte gisteren naar een dieptepunt.

De compilatieaflevering van ‘Sex Tape’ haalde dinsdagavond exact 99.933 kijkers, een eind minder dan de 143.323 nieuwsgierigen die op Canvas opnieuw naar ‘Zinzen en Van Cauwelaert’ wilden kijken. Op Eén bleef Phara en ‘Iedereen Kiest’ behoorlijk scoren met 373.858 kijkers. VIER versaste uitzonderlijk de Champions League-wedstrijd naar ZES, waar de match gevolgd werd door 220.786 voetbalfans. Een niet onaardig cijfer.

‘Thuis’ kon met 1.045.849 kijkers net het miljoen halen, terwijl ‘Familie’ een ferme 722.485 kijkers trok. ‘Make Belgium Great Again’ bleef goed scoren. Dit keer met 541.732 fans. ‘Gert Late Night’ verloor zo’n 60.000 kijkers en haalde nu 330.115 volgelingen. 
10 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • jintha peeters

  liever dit dan dat gezeik over de nva en al de rest maak voor de politiek in verkiezingstijd een appart post zodat die het willen zien daar naar toe zappen

 • jos beverke

  Goed programma voor mensen die niet uit hun puberteit geraken.Of ze nu wijzer zullen worden is een andere zaak!

 • Carlo Verstappen

  Ja natuurlijk, als je één minuut gekeken hebt zet je het gewoon af, zone zever. Alleen Goedele word er beter van.

 • rita thoen

  Afschaffen deze programma s. Moeten wij daar ook voor betalen. Goedele shame on you.

 • Alex Wellens

  Ahhh dat is goed afvoeren, zulke marginale programma’s