'Mooi & Meedogenloos'-acteurs bedanken Belgische fans voor hun steun

RV
Het nieuws dat de soap 'Mooi & Meedogenloos' op zijn einde zou kunnen lopen in Vlaanderen omdat geen enkele zender interesse heeft om de langlopende reeks over de familie Forrester nog uit te zenden, sloeg vorige week in als een bom bij de vele fans. Ze hopen dat zeker één zender zich nog bedenkt en 'Mooi & Meedogenloos' zo toch verder uitgezonden kan worden.

Benito en Joke van de fanpage van 'Mooi & Meedogenloos' op Facebook roepen de fans op om Belgische zenders aan te schrijven met de vraag om de soap toch uit te blijven zenden. Toen de cast van 'Mooi & Meedogenloos' het initiatief te horen kreeg, lieten ze meteen weten hoe fijn ze het vonden. Enkele acteurs deelden een foto met een hartje in Belgische kleuren waarmee ze de fans willen bedanken voor hun steun.

Acteur Thorsten Kaye speelt sinds eind 2013 de rol van Ridge Forrester.

RV

Don Diamont, beter bekend als Bill Spencer Jr. 

RV

Sinds 2010 speelt Scott Clifton de rol van Liam Spencer.

RV

Jacqueline MacInnes Wood, beter bekend als Steffy Forrester.

RV

Acteur Darin Brooks, die de rol van Wyatt Spencer speelt, deelde zelfs een video.

Actrice Annika Noelle-Hope kruipt in de huid van Hope Logan, maar ze is nog niet te zien in de uitzendingen die nu op de Belgische televisie te zien zijn.

RV3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Alain joncheray

    Waarom moet elke zender er mee stoppen, wij volgen dat al meer of 30 jaar ,echt een top serie! Hopelijk koopt een andere zender de afleveringen!

  • agnes homble

    Heel erg na zovele jaren te moeten missen volledig akkoord met Hilde cloots

  • Hilde Cloots

    Hopen dat een TV zender dit eens gaat lezen! Desnoods dat ze het in de nacht programmeren. Zo komen er geen andere programma’s in gedrang. En dit is toch iets dat je opneemt en achterna bekijkt.