Exclusief voor abonnees

‘Met Vier In Bed’ kan je B&B maken of kraken: “Jaloezie, slechte kritieken en het klikte met niemand, maar ik zou zo opnieuw meedoen”

Ariane en Sven waren te zien in de allereerste reeks van ‘Met Vier In Bed’.
Ariane en Sven waren te zien in de allereerste reeks van ‘Met Vier In Bed’.
Tien jaar ‘Met Vier In Bed’. Dat zijn vele tientallen B&B-uitbaters die hebben genoten van onbetaalbare reclame. ‘Maar ik ken ook zaken die klanten kwijt zijn door slechte kritieken van hun concurrenten in het programma’, zeggen ex-deelnemers Sven en Ariane in Dag Allemaal.

Je hebt 8% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
 • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Jean Pollet

  vragen ; wat kost dat ? kan zeker geen kwaad ( ook in waren huis ) Men staat niet voor verrassing Geen , antwoord ; laat het liggen

 • michel De Blay

  Voor 130 euro/2personen/dag brengt de busmaatschappij je duizend km ver naar Oostenrijk, en terug. Hotel met 's morgens een vorstelijk ontbijt, en 's avonds een viergangen menu ,dat qua presentatie zeker kan wedijveren met dat van die woonboot, mooie grote kamer, een verwarmd binnenzwembad en verwarmd buitenzwembad. enz.enz In Oostenrijk kent men blijkbaar beter de waarde van nen euro.

 • Jozef Van Schuerbeeck

  Nu rekent men in euro evenveel als vroeger in Belgische frank. Haal maar eens een stielman in huis. Soms is het te gek voor woorden.

 • Gentil Dossche

  De woonboot zag er wel tof uit maar de prijs is er duidelijk ver over! In vergelijking met een deluxekamer in een **** hotel ligt de woonboot minstens 50 euro te duur!

 • Danny Sterckx

  Ja 185€ voor een kajuit.mensen durven nogal wa vragen he. Kookt zelf en ja uitpakken met een chef kok da kost geld. 100 voor de kamer en 85 voor de chef kok