"Man van Snooki had profiel op slippertjessite"

AFP
Jionni LaValle, de man van MTV-ster Snooki (27), zou een account hebben gehad op de vreemdgaansite Ashley Madison. Dat schrijft US Weekly. De omstreden website werd vorige week gehackt, waardoor profielen van gebruikers openbaar werden gemaakt.

Ashley Madison, een datingsite voor mensen die vreemdgaan, werd vorige week gehackt. Zo'n 32 miljoen gebruikers zagen hun gegevens op straat belanden. Via een speciale website konden mensen met een profiel nagaan of ook hun informatie was gelekt. Het magazine US Weekly kwam erachter dat Snooki's man een van de gedupeerden is. Volgens het blad kwam het e-mailadres van Jionni overeen met het adres waarmee een account werd aangemaakt.

Het stel heeft nog niet gereageerd op het nieuws. Eerder dit jaar deden al geruchten de ronde dat de man van de 'Jersey Shore'-ster vreemdging. Toen reageerde Snooki in een tweet dat daar niets van aan was: "Mijn man gaat nergens heen", schreef ze verdedigend.

Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heet, trouwde in november met Jionni. Het stel heeft twee kinderen, Lorenzo is 2 jaar oud en Giovanna is 10 maanden.