‘Love Island’-koppels hebben chatgroep zonder Chey: “Iemand anders moet haar maar toevoegen, ik doe het niet”

VIJF
Chey was niet de meest geliefde deelnemer tijdens ‘Love Island’. Zowel de kijkers als de andere deelnemers hadden regelmatig kritiek op haar. Vooral Sebastiana ging geregeld met Chey in de clinch. Ook nu het programma afgelopen is, kunnen de twee niet samen door één deur. Chey zit, volgens haar, zelfs als enige kandidaat niet in het chatgroepje van de deelnemers. 

Sebastiana vertelde over de chatgroep waar Chey geen deel van uitmaakt in een aflevering van ‘Love Check-up’, dat enkel in Nederland wordt uitgezonden. “Chey was altijd aan het praten over hoe ze gesponsord kon worden en twijfelde aan de redenen waarom sommige mensen in de villa waren", aldus Sebastiana. Dat zorgde klaarblijkelijk voor wrevel in de groep waardoor niemand haar in de chatgroep toevoegde. Sebastiana sluit niet uit dat Chey ooit lid wordt van het grapje, maar stelt wel duidelijk dat zij niet degene zal zijn die daarvoor zorgt. “Iemand anders moet haar maar toevoegen. Ik doe het niet.”

Chey heeft op Instagram gereageerd op de uithaal van Sebastiana. Zij beweert dat ze zelf niet in de chatgroep wou en dat er nog deelnemers zijn die niet in de groep zitten. “Maak jullie allemaal niet zo druk. De zon schijnt en het leven is mooi”, zegt ze.

Instagram3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Juliette Francois

    Dat ze ooit lid wordt van het "grapje"? De verslaggever van dienst vindt het allicht en terecht één grote grap. Desalniettemin blijkt alweer hoe belangrijk het is om een artikel na te lezen alvorens te publiceren...

  • Ilse Verlinden

    Volwassen? Ze werd razend toen er iets over haar verleden met een bekende sporter werd gezegd en ze zei dat het verleden niet telde. Maar ze begon wel direct Denzel zwart te maken toen hij binnenkwam....

  • Eddy Vervaet

    Chey is te volwassen en te verstandig om erbij te horen.Ze is anders dan anderen...