'Lili en Marleen' houdt reünie (zonder 'apsjaar' Rik)

Zij heffen samen het glas: Carry Goossens (Jef), Marilou Mermans (Lisa), Christel Domen (Nieke), Simonne Peeters (Ida), Bert Cosemans (Pierre), Helena Van Loon (Marleen) en Bob Snijers (Stavros).
VTM Zij heffen samen het glas: Carry Goossens (Jef), Marilou Mermans (Lisa), Christel Domen (Nieke), Simonne Peeters (Ida), Bert Cosemans (Pierre), Helena Van Loon (Marleen) en Bob Snijers (Stavros).
Tien seizoenen en 130 afleveringen lang liep 'Lili en Marleen' op VTM. Zo'n 24 jaar nadat de reeks voor het eerst op tv was, besloot de zender om het wel en wee in café De Lichttoren deze zomer opnieuw uit te zenden. Om dat te vieren, kwam de cast onlangs samen voor een etentje. 

Dat was helaas zonder 'apsjaar' Frank Aendenboom (Rik), die eind maart overleed. Ook Inge Van Olmen (Lili) kon niet aanwezig zijn. 'Lili en Marleen' speelt zich af in Antwerpen na de Tweede Wereldoorlog en loopt tot het eind van de jaren 60. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Walter 'Octaaf De Bolle' Van de Velde.
103 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Davy Ringoet

  Topreeks. Van mij mogen ze andere vlaamse klassiekers ook eens herhalen ipv 20 keer de kampioenen en de kotmadam.

 • Nancy Eulaerts

  Eindelijk eens een reeks die een herhaling waard is!! Ik geniet er elke avond van!

 • eric debanne

  Een heel goeie reeks zeker weten ! Terug leuk om te zien

 • annie laureys

  zo'n ontspanningen moesten er meer zijn op tv ik heb geen één gemist

 • Lode Lemmens

  Ongetwijfeld de beste Vlaamse komische reeks ooit.