'Lili en Marleen' houdt reünie (zonder 'apsjaar' Rik)

Zij heffen samen het glas: Carry Goossens (Jef), Marilou Mermans (Lisa), Christel Domen (Nieke), Simonne Peeters (Ida), Bert Cosemans (Pierre), Helena Van Loon (Marleen) en Bob Snijers (Stavros).
VTM Zij heffen samen het glas: Carry Goossens (Jef), Marilou Mermans (Lisa), Christel Domen (Nieke), Simonne Peeters (Ida), Bert Cosemans (Pierre), Helena Van Loon (Marleen) en Bob Snijers (Stavros).
Tien seizoenen en 130 afleveringen lang liep 'Lili en Marleen' op VTM. Zo'n 24 jaar nadat de reeks voor het eerst op tv was, besloot de zender om het wel en wee in café De Lichttoren deze zomer opnieuw uit te zenden. Om dat te vieren, kwam de cast onlangs samen voor een etentje. 

Dat was helaas zonder 'apsjaar' Frank Aendenboom (Rik), die eind maart overleed. Ook Inge Van Olmen (Lili) kon niet aanwezig zijn. 'Lili en Marleen' speelt zich af in Antwerpen na de Tweede Wereldoorlog en loopt tot het eind van de jaren 60. De reeks is gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Walter 'Octaaf De Bolle' Van de Velde.
102 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Nancy Eulaerts

  Eindelijk eens een reeks die een herhaling waard is!! Ik geniet er elke avond van!

 • eric debanne

  Een heel goeie reeks zeker weten ! Terug leuk om te zien

 • annie laureys

  zo'n ontspanningen moesten er meer zijn op tv ik heb geen één gemist

 • Lode Lemmens

  Ongetwijfeld de beste Vlaamse komische reeks ooit.

 • Norbert De Smet

  Heb de serie ooit gezien en kijk met plezier terug. Stukken beter dan de onnozelheden van de kampioenen. Kan zo uit het leven gegrepen zijn over het leven in een volkswijk tijdens en na de oorlog. Dat is humor en geen platvloers gezever.