‘Lego Masters’ gezocht voor tweede seizoen

VTM
Goed nieuws voor liefhebbers van legoblokjes: het VTM-programma ‘Lego Masters’ krijgt mogelijk een tweede seizoen. De inschrijvingen daarvoor zijn alvast geopend.

De show, een coproductie met de Nederlandse zender RTL waarin duo’s blokjeskunstenaars het tegen elkaar opnemen, is al vanaf de start een hit. Dat er een tweede seizoen van ‘Lego Masters’ zou komen, is dus niet zo gek. Hoewel dat nog niet helemaal zeker is, zijn de inschrijvingen wel al geopend.

De eerste reeks is trouwens nog niet afgelopen. Na acht afleveringen weten we wie de titel Lego Masters krijgen. Dat duo sleept een bedrag van 25.000 euro in de wacht én mag een bezoek brengen aan het walhalla voor de deelnemers: Legoland Billund in Denemarken.

Inschrijven kan via deze website.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.