"Je gaat dieper en dieper in een trance": zo hypnotiseert Staf voorbijgangers in 'Het Lichaam van Coppens'

Staf hypnotiseert willekeurige voorbijgangers in 'Het Lichaam van Coppens'.
VTM Staf hypnotiseert willekeurige voorbijgangers in 'Het Lichaam van Coppens'.
In de aflevering van 'Het Lichaam van Coppens' van vanavond zagen we hoe Staf een opleiding hypnose volgde. Al snel bleek hij een natuurtalent. In Nederland waar Staf een nobele onbekende is, stelt hij zich voor als gerenommeerd hypnotiseur en slaagt hij erin twee willekeurige voorbijgangers straffe dingen te laten doen. 

Ongelooflijk! Staf hypnotiseert toevallige voorbijgangers

Op de dijk van Vlissingen spreekt Staf Nederlandse voorbijgangers aan. Hij introduceert zichzelf als hypnotiseur. En tot zijn grote verbazing, en zeker tot die van Mathias, slaagt hij er in de twee Nederlanders onder hypnose te brengen. De man kan niet meer stappen, de vrouw krijgt geen klank meer uit. Hypnose specialist Jo De Rijck die Staf opleidde, kijkt toe en waakt.

Maak kennis met Staf Coppens de magiër himself!

Om al wat te oefenen met magie, doen Staf en Mathias een simpele truk met Lieven Scheire: ze doen water verdwijnen uit een beker. Hoe kan dat? Een mysterie dat leidt naar niet-gebruikte luiers.

Een eitje onbreekbaar maken, kan dat?

Kan een Chinese vaas een val van meer dan 10 meter hoog overleven? En kan je baseballen met een ei zonder dat het kapot gaat? De broers experimenteren met een zwarte spray waarmee je alle objecten gewoon onbreekbaar kan maken.
6 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • ringo van der pulst

  Voor mij is hypnotiseren hetzelfde als brainwashing .

 • steven goossens

  Als diene Staf mij zo zou vastpakken gelijk op de die foto dan zou ik ook direct in trance zijn! En nu met zijne six-pack, wie niet?

 • william anthuenis

  Dergelijke shows werden vroeger in de parochiezalen opgevoerd door derderangsgoochelaars, die een afspraak hadden gemaakt met iemand uit het publiek. Dit is zo nep als op korte tijd een massa spieren bijkweken, alleen maar door een dieet te volgen..

 • Henri Hendrickx

  Straffe gasten toch die BV's! Six-pack op een paar weken en nu nog kunnen hypnotiseren.. binnenkort nog een boek schrijven zeker en een kookprogramma?

 • Sabine Van de Kerkhove

  Allemaal opgezet spel, die hypnose! Wie gelooft daar nu in, ze mogen knipperen en doen zoveel ze willen niemand kan u dwingen in uw gedachten of ge zijt een simpele ziel die u voor gek laat houden.