Ga naar de mobiele website
^ Top

"Ik was al wat gewend na 'Temptation', maar dit is écht all the way"

VERLEIDSTER CHIARA SPEELT HAAR TROEVEN NOG EENS UIT IN 'EX ON THE BEACH: DOUBLE DUTCH'

photo_news
In het nieuwe seizoen van 'Ex OnThe Beach: Double Dutch' zit een bekend gezicht. Chiara Creemers (23) liet vorig jaar in 'Temptation Island' Marvins hormonen op hol slaan, en duikt nu op als eerste ex in de beruchte MTV-reeks. "Het belooft een hel te worden", grinnikt ze.

U dacht dat 'Temptation Island' al erg was? 'Ex on the Beach: Double Dutch' doet er met gemak nog een paar scheppen bovenop. In de realityreeks trekken negen vrijgezellen naar een paradijselijk eiland, op zoek naar liefde en lust. Regels zijn er niet. Net wanneer het gezellig wordt, krijgen ze onverwacht hun exen op bezoek. Sommigen zijn uit op wraak, anderen doen er alles aan om hun ex terug te krijgen. In 'Ex On The Beach' is wachten tot de laatste afleveringen voor stevig geflirt en hevige bedscènes niet nodig. Hier gaan alle remmen al los in de eerste aflevering, wanneer Chiara als eerste ex - van single Mike -arriveert op het Thaise eiland. "Het is écht all the way", geeft ze toe. "Ik was al heel wat gewend van op 'Temptation Island' vorig jaar, maar 'Ex on the Beach: Double Dutch' is niet normaal."

Toch doet de Antwerpse mee aan het programma, want: "Twee weken gratis vakantie, waarom niet?". Zélfs nadat ze vorig jaar een pak kritiek te verduren kreeg nadat ze het bed deelde met 'Temptation' Marvin.

Maar "ik ben helemaal géén hoer," zegt Chiara, die in de eerste aflevering van 'Ex on the Beach' al meteen een vrouwelijke vrijgezel een tong draait. Het hele verhaal leest u in onze Pluszone. Proef nu 4 weken voor maar 1 euro.

Chiara liet Marvin vorig jaar door de knieën gaan, en woonde na 'Temptation Island' zelfs enkele maanden met hem samen.
Chiara Creemers Chiara liet Marvin vorig jaar door de knieën gaan, en woonde na 'Temptation Island' zelfs enkele maanden met hem samen.
Meer over4 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Ivy Ivy

  Madam moet nog es n beetje aandacht hbbe denk ik ;)

 • Th Leroi

  Jan vanachter: de laatste jaren bieden Telenet en Proximus toch een uitgebreid gamma aan programma's en mijn inziens zijn er nog steeds geen verplichtingen tot bekijken ervan... Zie geen enkele reden om de pure reality, en onze 50 min "feel-good"-tv er af te halen!! Uh

 • Philippe Deckers

  Leuke ontspanning. Azijnpissers kijken maar naar de zevende dag...

 • Jan Vanachter

  Decadent gedoe, een voorbeeld voor de jeugd. En als ouder maar waarden en zeden bijbrengen. Moest verboden worden.

Meld een bug