Exclusief voor abonnees

"Ik had me voorbereid met dieet van friet en pizza": elektricien Thomas (31) speelt finale ‘Expeditie Robinson’

Thomas Roobrouck (31) is één van de favorieten om het uithoudingsspel op het eiland te winnen.
SBS Thomas Roobrouck (31) is één van de favorieten om het uithoudingsspel op het eiland te winnen.
"Op het eiland heb ik beseft waarom er kannibalen bestaan." En dat bedoelt Thomas Roobrouck (31) voor alle duidelijkheid niet als grap. Hij heeft afgezien en vooral veel honger geleden, maar de West-Vlaamse elektricien staat vanavond wel in de finale van 'Expeditie Robinson'. "Ik had mezelf tot in de puntjes voorbereid."

Je hebt 11% van dit artikel gelezen
7 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Floris Janssens

  Het lijkt meer op een rumikub avontuur op een zonnig fillippijns strand,dit is geen survival maar goedkoop entertainment ,survivalexperts lachen zich krom..

 • Luigi Martinez

  Koen moest gewonnen hebben! Hij is idd niet de slimste maar hij is een eerlijke en grappige man en hij heeft en hart van goud. Hij mistte zijn vrouw en kinderen wel echt. Thomas stond te bleten omdat hij zijn vriendin en kinderen niet zag maar hij zit al op een ander! Koen for president! (efkes srs Koen moest echt winnen)

 • Frank Louman

  Zit constant te bleiten voor zijn vriendin en haar kinderen , en nu heeft hij een ander. De Koen mag van mij winnen , eerlijke mens.

 • Liliane Maes

  Hij zou trouwen met zijn vriendin beloofde hij op Tv.. maar hij heeft al een ander die wauw-man !

 • koenraad kindts

  Eerst staan bleiten op tv wanneer hij vrouwtje en kinderen ziet en nu zit hij bij een ander,wat een schowman,zou bij nog geen stopcontact mogen komen vervangen!