Exclusief voor abonnees

‘Het Huis’ strikt Marc Coucke: “De opnames waren spectaculair”

Marc Coucke.
© Bart Leye Marc Coucke.
Dit najaar worden er in het zesde seizoen van 'Het Huis' records verbroken, zo blijkt uit de volledige namenlijst. Eric Goens ontvangt er de rijkste - Marc Coucke - én de oudste gast - Jacques Vermeire - sinds de start van het Eén-programma. Enig smetje op het blazoen: alweer komen maar twee vrouwen op een totaal van acht gasten op bezoek.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marcq Adriaens

    Dikdoenerij, blaaskaken e.d. Programma "het huis" trekt op niks, een hoop gebrabbel van generlei waarde, niveau onder nul. (zoals zoveel programma's op TV.

  • Werner Cerisier

    Het gaat niet om man of vrouw maar om kijkcijfers. Einde discussie.

  • Luc Snykers

    Super sympathiek nu in deze onzekere tijd waar vele mensen het financieel moeilijk hebben opdraven met allemaal nieuwe rijken die denken dat ze ze rijk zijn .Mijn familie is super rijk maar die heb ik nog nooit op TV gezien .