'Helden van Hier: Op Interventie' valt binnen in enorme wietplantage

'Helden van Hier: Op Interventie'
VTM 'Helden van Hier: Op Interventie'
In 'Helden van Hier: Op Interventie' zien we vanavond hoe de Genkse interventiepolitie zone CARMA met getrokken wapens binnenvalt in een gigantische wietplantage.

De inval kadert in een grootse antidrugsoperatie, waarvoor de agenten de krachten bundelen met de lokale recherche. Niets wordt aan het toeval overgelaten. “Het pand is mogelijk geboobytrapped. Met elektriciteit op de klinken of andere valkuilen”, licht een inspecteur toe. Binnen in het gebouw merkt het team al snel dat de plantage niet het werk is van een amateur. De straatwaarde bedraagt maar liefst 296.000 euro. 

“Wij proberen ze van de straat te verwijderen”, vertelt rechercheur Guido. “Daarom zit ik hier nog altijd, want ik had al 4 jaar met pensioen kunnen zijn. Ik heb nu 43 jaar dienst en heb al mínstens 2.000 criminelen vastgezet. Op iedere hoek is wel een cannabisplantage, maar we blijven vechten.”

'Helden van Hier: Op Interventie', vanavond om 20u35 bij VTM.
7 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Bert D'Hondt

  Een parking langs de autostrade behoort dan ook niet tot de bevoegdheid van deze diensten...

 • Chris Vandorpe

  2000 criminelen vastgezet ? voor hoelang ?

 • carlo vanaken

  Moet je fier op zijn 4 jaar langer werken ? Plaats bezet houden voor iemand anders

 • Cassius Roy

  Ga snel op pensioen vent met al u streken van de 2000 da ge opgepakt hebt lopen er 2000 rond na 9uur op hotel. triestige ziel...

 • Tino Laenen

  Gewoon legaliseren. Gebruik het geld van de btw in plaats van het aan criminelen te geven. Ik weet per toeval dat in de jaren 80 de helft! van het parlement betaald werd om het niet legaal te maken