‘Grey’s Anatomy' wordt langstlopende ziekenhuisserie ooit

Ellen Pompeo in ‘Grey’s Anatomy’
Petra Hulselmans Ellen Pompeo in ‘Grey’s Anatomy’
De Amerikaanse ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ krijgt een 16e en een 17e seizoen. Dat heeft de Amerikaanse zender ABC bekendgemaakt. Dankzij de nieuwe seizoenen wordt ‘Grey’s Anatomy’ de langstlopende ziekenhuisserie ooit. 

De avonturen van arts Meredith Grey en haar collega’s in het Grey Sloan Memorial zijn nog steeds enorm populair in de Verenigde Staten. De afleveringen trekken gemiddeld rond de tien miljoen kijkers. Reden genoeg voor zender ABC om nog twee seizoenen van de reeks te bestellen. Ellen Pompeo, die Meredith Grey speelt, liet al weten dat ze in de nieuwe seizoenen te zien zal zijn. Welke andere acteurs terugkeren, is nog niet bekend. 

Dankzij de twee extra seizoenen wordt ‘Grey’s Anatomy’ de langstlopende ziekenhuisserie ooit. Het vorige record stond op naam van ‘ER’, dat van 1994 tot 2009 uitgezonden werd en 15 seizoenen telde. Eerder dit seizoen pikte ‘Grey’s Anatomy’ een ander record van ‘ER’ af: dat van langstlopende medische tv-reeks in primetime qua aantal afleveringen: 341 tegenover 331.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.