'Grey's Anatomy'-ster speelt hoofdrol in nieuwe Netflix-reeks van makers 'Game Of Thrones’

Sandra Oh.
EPA Sandra Oh.
Game of Thrones-makers David Benioff en D.B. Weiss zijn druk bezig met de voorbereidingen van hun eerste Netflix-serie ‘The Chair’. Daarvoor strikten ze Sandra Oh (48), bekend uit ‘Killing Eve’ en ‘Grey’s Anatomy’ en Jay Duplass (46), die te zien was in ‘The Mindy Project’.

Na een lange biedingsoorlog slaagde streamingdienst Netflix er vorig jaar in om de ‘Game Of Thrones’-goudhaantjes binnen te halen. Intussen is bekend wat het eerste project van David Benioff en D.B. Weiss zal zijn. De twee worden uitvoerende producenten van de drama-comedy ‘The Chair’.

De reeks zal zich afspelen bij een leerstoel van het departement Engels van een belangrijke universiteit. In de hoofdrollen zullen Jay Duplass en Sandra Oh te zien zijn. Die laatste wordt ook executive producer van de reeks. 

‘The Chair’ werd geschreven door Amanda Peet, de vrouw van David Benioff. Zij zal haar echtgenoot vergezellen als uitvoerend producent en zal ook showrunner van de reeks worden. Meer details zullen later bekendgemaakt worden. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.