‘Gossip Girl’ krijgt vervolg op HBO Max

Gossip Girl
Giphy Gossip Girl
De televisieserie ‘Gossip Girl’, die in 2012 eindigde, krijgt een vervolg op de nieuwe streamingdienst HBO Max. De tiendelige serie zal zich acht jaar na de gebeurtenissen uit het origineel afspelen en een nieuwe generatie jongeren volgen.  

“XOXO, Gossip Girl”. Met die woorden sloot elke aflevering van de reeks - die zes seizoenen lang de meest populaire serie op het jongerennetwerk CW af. De reeks lanceerde de carrières van onder andere Blake Lively en Penn Badgley en dompelde haar kijkerspubliek onder in de levens van de jonge elite van New York. 

Nu komt er dus een vervolg op de reeks. HBO Max heeft tien afleveringen besteld van een nieuwe ‘Gossip Girl’, die zich acht jaar na de feiten uit de originele reeks zal afspelen. De serie zal een nieuwe generatie jongeren volgen. Of de originele cast opnieuw haar opwachting zal maken, is nog niet bekendgemaakt. 

HBO Max moet volgende lente gelanceerd worden. Wanneer de nieuwe ‘Gossip Girl’ te zien zal zijn, is nog af te wachten. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.