‘Geub’ lokt tien procent minder kijkers dan eerste aflevering

© VRT - 2019
Philippe Geubels moet na de tweede aflevering van de fictiereeks ‘Geub’ vaststellen dat Vlaanderen minder massaal kijkt. De reeks zakt naar 714.000 kijkers, een verlies van tien procent ten opzichte van de eerste aflevering. Het is wel het best bekeken programma op het moment van uitzending.

Ook ‘Durf te Vragen’, de gedurfde reeks van en met Siska Schoeters verliest fans en haalde dinsdag 660.000 kijkers. Zonder voetbal herstelt Danira met ‘Vandaag’ de rangorde in de talkshows. Het programma haalde 417.000 kijkers. Gert en James moesten het met ‘Gert Late Night’ stellen met 304.000 kijkers, maar haalden wel een beduidend jonger profiel.

VTM zag net als vorige week dat ‘Studio Stan’ niet echt aanslaat. Dit keer was de aflevering goed voor 336.000 kijkers, waarna ‘Gina & Chantal’ wegzakte tot 265.000 kijkers. De reeks wordt vooral uitgesteld gevolgd, onder anderen op VTM GO, goed voor nu al 70 procent extra kijkers en een score ruim over het half miljoen fans.

Bij VIER stelden ze vast dat ‘Zo man zo vrouw’ van en met Jani wegzakte tot 187.000 kijkers. Op Canvas haalde ‘De Afspraak’ 169.000 kijkers, ‘De Ideale Wereld’ 164.000.
40 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Ronny Thijssen

  Wie zit daar op te wachten?

 • guido vermeyen

  De mensen geraken die neusspreker grondig beu gehoord.....

 • Luc Desmet

  niet iedereen wil de godganse tijd op schermen zitten kijken, we leven wel nu he

 • Rudy van Wayenberge

  @ Carl Casier, Gert late night dat zou er nog door kunnen, ware dat ééntonig bleitend schaap van een Cook er niet bij...!

 • Rudy Van De Walle

  T'is toch een herhaling van verleden jaar ?