"Gelukkig kan ik naar huis RIJDEN": 'Temptation'-Mezdi en Fabrizio voeren oorlog op Instagram

Instagramoorlog
Instagram Instagramoorlog
Mezdi en verleider Fabrizio zijn al niet de beste vrienden op 'Temptation Island' en nu vechten ze op hun Instagram ook een heuse oorlog uit.

Mezdi vetrok samen met zijn vriendin Danielle naar 'Temptation Island', maar eens van elkaar gescheiden, rook verleider Fabrizio zijn kans om de Nederlandse Danielle te verleiden. Fabrizio kreeg Danielle zelfs zover dat hij een tatoeage mocht zetten op haar zij. Dat was uiteraard niet naar de zin van Mezdi. "Als die echt is, zet ik een tatoeage met mijn naam op zijn voorhoofd", raasde hij toen hij die beelden zag bij het kampvuur. 

Over de komende ontwikkelingen in Thailand moeten de deelnemers contractueel hun mond houden, maar dat de twee spierbundels elkaar niet kunnen luchten, blijkt op Instagram.

Oorlog

Het begon met Mezdi, die op zijn Stories een filmpje plaatste waarin twee mensen verleidelijk aan het dansen (schuren) zijn. Mezdi tart Fabrizio daarbij door er de woorden 'Alleen Vriendsgapuluk' - Alleen vriendschappelijk - bij te zetten. Hij verwijst daarmee naar Danielle die danste met een andere vrijgezel dan Fabrizio. Die laatste kon daar in het programma niet mee lachen omdat hij verliefd was op Danielle. Danielle reageerde dat het dansen enkel 'vriendschappelijk' zou zijn.

Alleen vriendschappelijk
Instagram Alleen vriendschappelijk

Daar hield Mezdi het niet bij. Hij postte vervolgens een screenshot van een Youtube video. Daarin wordt aan kinderen uitgelegd hoe je een wolf moet tekenen. Mezdi verwijst daarmee naar de wolf die Fabrizio tatoeëerde op de zij van Danielle. Die zag er namelijk niet héél erg professioneel uit. 

How to draw a wolf
rv How to draw a wolf

Fabrizio liet zich niet kennen en hij plaatste een reactie op zijn Instagram Stories. "Lucky for me I can DRIVE home later", plaatste hij bij zijn video, verwijzend naar het rijverbod dat Mezdi kreeg wegens zijn roekeloze rijgedrag. 

Lucky For Me I Can DRIVE home
Instagram Lucky For Me I Can DRIVE home

Mezdi neemt het echter niet zo nauw met de regels en hij antwoordde met een foto van achter het stuur. "Calm Yo Tits, Junky", schrijft hij erbij. Met de bedoeling dat Fabrizio zich beter kalm kan houden. Afsluiten doet de Nederlander met een citaat: "Lach en de wereld lacht terug". Wordt ongetwijfeld vervolgd...

Calm Yo Tits Junky
Instagram Calm Yo Tits Junky17 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Marko Decandt

  Hahaha, de 2 spierbundels. Fabrizio OK, maar Mezdi een spierbundel? Man zo ne platte pannekoek. Trouwens al die kritiek op de tatoo van Fabrizio? Ik heb nog niet vaak geweten dat de tatooeerder mocht kiezen wat hij op iemand zijn lijf zet. Het is toch Danielle die de tatoo grotendeels gekozen heeft?

 • Jef Vermeulen

  Die staart van die wolf is dat een "zelfportret" van een deel van Fabrizio. Het is inderdaad een heel lelijke tattoo.

 • Hiphop Hollywood

  Kinderachtig

 • Juliette Francois

  Pineut van het verhaal is Danielle. Die tattoo kon toch wel een heel pak beter en zij zit er nu mee opgescheept. En de 2 kempanen? Welke normale vrouw wil nu zo'n papkinderen?

 • Sofie Van Eeden

  Wat wil men met zo'n belachelijke programma's bereiken? Het is altijd het zelfde met dit soort programma's he