Ga naar de mobiele website
^ Top

'Game of Thrones'-ster onder vuur omdat hij wijdbeens in metro zit

Dames vinden deze houding van Richard Madden een aanfluiting van de treinetiquette.
Men Taking Up Too Much Space On The Train Dames vinden deze houding van Richard Madden een aanfluiting van de treinetiquette.
Vrouwen belagen 'Game of Thrones'-ster Richard Madden online nadat een foto van hem verscheen waarop te zien is hoe hij wijdbeens op de Londense metro zit. De website 'Men Taking Up Too Much Space On The Train' verspreidde die foto, één van de reageerders roept op Madden te castreren.

Vrouwen die gesteld zijn op etiquette onder treinreizigers hebben een vette kluif aan Madden, die Robb Stark speelt in de tv-reeks. "Castreer hem. Zo komt de plaats vrij die zijn l*l nu zo wanhopig probeert in te nemen", klinkt één van de reacties.

Tientallen andere mannen zijn al te kijk gezet op de website waarop gebruikers foto's kunnen zetten van mensen die naar hun gevoel weinig respect tonen voor andere reizigers.

Zelfs voormalig minister van Binnenlandse Zaken Jacqui Smith meende te moeten reageren. "Het excuus dat hier blijkbaar wordt gegeven is dat het voor mannen soms ongemakkelijk is hun benen bij elkaar te houden", stelde Smith.

Richard Madden.
photo_news Richard Madden.
Meer over


Meld een bug