‘Game Of Thrones’-hoofdrol Maisie Williams krijgt lesbische verhaallijn in ‘The New Mutants’

Maisie Williams krijgt LGBT-verhaallijn in 'The New Mutants'.
Getty/YouTube Maisie Williams krijgt LGBT-verhaallijn in 'The New Mutants'.
Maisie Williams, die we nog kennen uit de hitserie ‘Game Of Thrones’, is binnenkort te zien in ‘The New Mutants’. Een film binnen het ‘X-Men’-universum van Fox, maar wél met een duister kantje. We krijgen echter niet alleen thriller en horror-elementen te zien, maar ook een romantische verhaallijn. Dat wordt er eentje tussen Maisie en haar co-actrice Blu Hunt. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Dat bevestigt regisseur Josh Boone. “Ik weet dat het raar klinkt om een romance te integreren in een horrorfilm over superhelden, maar het wordt een erg mooi verhaal.” De relatie wordt er eentje tussen personages Rahne Sinclair (Williams) en Danielle Moonstar (Hunt).

‘The New Mutants’ bekijkt de wereld van ‘The X-Men’ - mutanten met superkrachten - door een donkere lens. Want wat gebeurt er als jonge mutanten hun gevaarlijke krachten niet onder controle hebben? Wel, volgens Boone worden ze naar een gesloten instelling gestuurd. Eentje die vermomd is als hospitaal, maar eigenlijk meer dienstdoet als gevangenis. 

In de trailer is er al een vluchtig intiem momentje tussen Maisie en Blu te spotten. De volledige film mogen we pas verwachten in april. 

Maise Williams als Arya Stark in 'Game Of Thrones'.
HBO Maise Williams als Arya Stark in 'Game Of Thrones'.
'The New Mutants'
20th Century Fox 'The New Mutants'Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.