'Friends' vanaf 1 januari op Netflix, maar met deze truc kan je alle afleveringen nu al bekijken

Friends
RV Friends
Goed nieuws voor alle Netflixers, want de streamingsdienst heeft aan onze redactie bevestigd dat ze vanaf 1 januari alle afleveringen van 'Friends' zullen aanbieden. Maar eigenlijk moet je zelfs zolang niet wachten, want met deze slimme truc kan je de serie nu al bekijken.

De doorwinterde Netflixfan wist het waarschijnlijk al: met een paar klikken kan je 'Friends' nu al in België bekijken. Officieel is het in ons pakket nog niet beschikbaar, maar in Wallonië wél. Wie zijn taalinstellingen op 'Engels' zet, krijgt zo extra series - waaronder 'Friends' en 'The Big Bang Theory' - te zien. Het nadeel daarvan is wel dat er geen Nederlandse ondertitels beschikbaar zijn voor die extra films en series. Daar komt vanaf 1 januari wel verandering in.

Zo ga je te werk

- Klik op ‘Profielen beheren’;

- Selecteer jouw profiel;

- Selecteer ‘English’ bij ‘Taal’;

- Sla de aanpassingen op.

Er bestaan nog een hoop andere hacks die je Netflixervaring een stuk makkelijker maken. Klik hier voor 9 extra tips.
3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • peter vandenbergh

    lol, het is al 15 jaar lang, alle dagen Friends op Vier, waarom zou je ervoor betalen ?

  • Willy Helsen

    Friends? Kom zeg dat is al duizenden keren uitgezonden.

  • Alfons Thijs

    Ik kijk Amerikaanse Netflix. Daar heb je tenminste een deftig aanbod voor je prijs