Exclusief voor abonnees

‘Flowjob’ brengt ‘complexloze sekstelevisie’: "De wereld zou een betere plek zijn als iedereen goeie seks had”

Flo 'we hebben allemaal iets kinky's' Windey in het decor van haar 'Flowjob': "Ik heb sch... aan seksuologen die binnen dat afgebakende terrein van deftigheid blijven. Zeg mij gewoon hoe het moet. En zeg het duidelijk."
Stubru Flo 'we hebben allemaal iets kinky's' Windey in het decor van haar 'Flowjob': "Ik heb sch... aan seksuologen die binnen dat afgebakende terrein van deftigheid blijven. Zeg mij gewoon hoe het moet. En zeg het duidelijk."
Flo Windey is door moeder natuur gezegend met drie bijzonderheden. Eén: een grenzeloze nieuwsgierigheid. Twee: nul gêne. En drie: een bovengemiddelde interesse in seks. Kluts dat bijeen en je krijgt 'Flowjob', twintig complexloze minuten televisie die door Studio Brussel op YouTube de wereld werden ingeknald en waarin Flo en haar gast het hebben over seks, met een gemak alsof het bij de beenhouwer boven 150 gram saucisse gaat over het weer. "De volgende Goedele Liekens? Ik ben maar gewoon dat jonkie dat wat over seks zit te lullen."

Je hebt 5% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Francinne Declerque

  Het over seks hebben maar wat heeft dat te doen met een fotoshoot in een kleed tot op je enkels in een bad koeiemelk ? Is dat sexy ? Is dat een taboe ? Ik mis het verband.

 • Frank Louman

  Platte commerciele tv en kinderachtig er boven op.

 • wim rooyakkers

  Wat is goede sex?dat is voor iedereen verschillend,merk wel de de jeugd weer preutser aan het worden is,praat je er over dan worden velen terughoudend.

 • Ramon Simon

  Vaak is het zo dat mensen die een grote mond opzetten net zeer ingetogen zijn als het erop aan komy. Ik ben benieuww mochten we alleen in een kamer zijn als ze makkelijk haar kleding zou uitdoen, spreken over wat we gaan doen en wat de ene wilt en acheraf een evalutie maken over wat goed en minder goed was.

 • Dries Dumoulin

  Symptomen van hedonistise maatschapij sex en plezier drank en drugs en geweld liefde en romantiek en vrede zijn precies oubollig geworden wel ik wil op mijn manier gelukig zijn en laat mij niets opdringen succses met jullie kijkcijfers !