‘Familie’ veilt setbezoek en avant-première voor Rode Neuzen Dag

VTM
De VTM-soap ‘Familie' veilt een setbezoek en de kans om de seizoensfinale in avant-première te bekijken met de acteurs uit de reeks. De opbrengst van de actie gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.

De seizoensfinale van Familie nadert met rasse schreden. “We’re going out with a bang”, teasede Kürt Rogiers al op zijn sociale media. De spannende slotaflevering wordt op vrijdag 28 juni losgelaten op kijkend Vlaanderen, maar 100 duo’s krijgen de kans om ze één dag eerder samen met enkele acteurs in avant-première te zien. Zij worden op donderdag 27 juni uitgenodigd op de set, waar ze een exclusieve rondleiding krijgen in de decors van hun favoriete reeks. De 100 duo’s krijgen er niet alleen de donderdagaflevering te zien, ze bekijken ook samen met enkele leden van de cast de bloedstollende seizoensfinale in preview. Jasmijn Van Hoof (Stefanie) en Vincent Banic (Guido) doen alvast een warme oproep om mee te bieden via VakantieVeilingen.be. De opbrengst gaat integraal naar Rode Neuzen Dag.
2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sven Vanacker

    Gevold op vakantie veilingen Geveild voor 1100 euro

  • Steven van Erkel

    De biedingen slaan de pan uit en dit allemaal ten voordele van rode neuzen dag