'Familie' opnieuw in de fout, hilariteit bij de fans tot gevolg

Erika Van Tielen
Medialaan Erika Van Tielen
De kijkers van 'Familie' hebben een reputatie hoog te houden en ook nu zagen enkele fans met arendsogen opnieuw een foutje in de afleveringen van 16 en 17 januari. Amélie was namelijk plots gewond aan een ander hand en dat zorgde voor hilariteit op sociale media.

Het zijn spannende tijden voor Amélie (gespeeld door Erika Van Tielen) in 'Familie'.  Haar nieuwe liefde Peter Van den Bossche blijkt namelijk haar halfbroer te zijn en haar vermeende vader moest opnieuw opgegraven worden om een DNA-staal te kunnen nemen. Ze sloeg dan ook door in de aflevering van dinsdag en brak met haar hand een glas kapot. 

Wat de kijkers verbaasde, was dat er aan de linkerhand van Amélie de volgende dag niets te zien was. Integendeel, haar rechterhand zat plots in het verband, terwijl haar linkerhand toch duidelijk de scherven hadden opgevangen.

Omdat de scènes niet chronologisch worden opgenomen, kunnen dergelijke fouten weleens voorkomen, maar dat ontgaat de kijkers van de VTM-soap duidelijk niet. Het is namelijk niet de eerste keer dat er details niet kloppen. 

Erika Van Tielen
Medialaan Erika Van Tielen
Erika Van Tielen
Medialaan Erika Van Tielen30 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • dirk vanderaa

  Toen ik klein, nee heel klein was, vond ik het ook altijd spannend en leuk om de zeven verschillen te vinden bij twee op elkaar gelijkende tekeningen. Hierbij enen dikke welgemeende proficiat aan de oplettende kijkers! België is weer eens gered

 • Pier Boogs

  Begrijp niet wie hier nog naar kijkt "zelfs mijn vrouw" het is een eindeloze reeks zever net als vroeger Dallas of mooi en meedogenloos. Nooit begrepen dat mensen daar naar kunnen BLIJVEN kijken.

 • Freddy Van Melkebeke

  Had het ook al gezien hoor

 • Elle Devee

  Het is toch maar een soap. Wie ligt daar nu wakker van?

 • Ingrid Heivers

  dat getuigt ook van weinig echt inlevingsvermogen/zin van de acteurs die zouden toch ook moeten herinneren welke hand gekwetst is/was :(