'Familie'-acteur pronkt met vriendin op Instagram

Bas en zijn vriendin Sarah.
rv Bas en zijn vriendin Sarah.
'Familie'-acteur Bas Van Weert (18) is dolverliefd, en dat mag iedereen duidelijk weten. Op Instagram bulkt het dan ook van de romantische foto's en tekstjes...

"Soms gooi ik mijzelf op haar en dan ziet dat er zo uit. Veel liefde." Meer woorden heeft acteur Bas van Weert, die sinds 2013 de rol van Cédric in 'Familie' vertolkt, niet nodig om zijn liefde te verklaren op Instagram. Wie zijn nieuwe vlam is? Sarah Maesen, een achtienjarige studente geneeskunde aan de KU-Leuven. 

Niet enkel Bas, maar ook Sarah deelt trouwens gretig romantische foto's op de sociale media. En ook haar bijschriften maken duidelijk dat er sprake is van flink wat romantiek. "Mijn lievelingspersoon", schreef Sarah bij een foto. Bij een ander beeld schreef ze dan weer: "Leuk dat ik mezelf kan zijn bij jou". En toen Bas afgelopen zomer ook achttien kaarsjes mocht uitblazen, kroop Sarah in haar meest romantische pen. "Samen lachen, samen muziek maken, samen studeren, samen feesten, samen zeilen, ... Maar nog specialer: samen groeien. Van 15 jaar en een "kalverliefde" naar nu 2 (jong)volwassen mensen. Proficiat met je 18de verjaardag lieve Bas. Je bent geweldig..de avonturen wachten op ons!"

Bas en Sarah trokken deze zomer samen op surfvakantie naar Spanje. Van Weert heeft de cast van 'Familie' dit najaar verlaten om een acteeropleiding te volgen aan het Conservatorium in Antwerpen. Daardoor werd de combinatie met zijn rol in de reeks onmogelijk.

Soms gooi ik mijzelf op haar en dan ziet dat er zo uit. Veel liefde Ahja en credits @elinemaesen

Een foto die is geplaatst door null (@) op
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.