'Er ligt ne klankman in de koffer' schiet door het dak op Facebook

Meer dan 36.000 likes verzamelde de Facebook-pagina 'Er ligt ne klankman in de koffer' al. Die haalt de scène uit 'Wauters vs. Waes' van gisteren nog eens boven, waarin klankman Pascal Braeckman door de Oostenrijkse politie uit de koffer van de auto van Koen Wauters en Tom Waes gehaald werd.

Wauters en Waes waren in Oostenrijk om zich voor te bereiden op hun sprong van twintig meter, toen ze door de politie aan de kant waren gezet: de twee reden 84 km per uur bij een '60 Kmh-Beschränkung'. Toen de Oostenrijkse agent dan ook nog eens om het 'Führerschein' van Wauters vroeg en die zijn rijbewijs niet bij bleek te hebben, mochten de twee uitstappen.

De agenten hadden ook al snel door dat er iemand in de koffer van de auto zat, en groot was hun verbazing toen er 'een klankman' uit kwam gekropen, die er niets anders op vond dan te vragen "Wie spät ist es jetzt?" Braeckman was in de koffer gekropen om niet in beeld te komen tijdens de opnames.

Braeckman kroop dan maar op de achterbank en de drie kwamen er nog goed vanaf met 30 euro boete voor overdreven snelheid en twintig euro voor het vergeten rijbewijs.