"Er komen nog vier vrijgezellen bij op Temptation"

Instagram
Van de uitdagende Parastoo tot de gitaarspelende Ken: de verleiders vielen vorige week op tijdens de eerste Temptation-afleveringen. Maar misschien blijft het ook helemaal niet bij de huidige selectie, want Dag Allemaal is er zeker van dat er nog twee mannen en twee vrouwen bijkomen.

Nog voor Temptation vorige week woensdag van start ging, dook er al een vrijgezelle op in het nieuws. Natasja zou een van de dames zijn die de mannen ging verleiden. Alleen was ze de eerste afleveringen nergens te bespeuren. Vreemd? Toch niet, want volgens Dag Allemaal is het gewoon een tactiek van de programmamakers en zullen binnenkort nog vier extra vrijgezellen in de mix geworpen worden.

Ook Lynn Lybaert, een make-upartieste, zou binnenkort opduiken. Ze dook al op op foto's met Natasja. De Vlaamse nam ook al deel aan de verkiezing voor Vlaanderens meest sexy studente én deed deze zomer ook mee aan het programma 'Hot Summer'. En als je dan weet dat dit werd uitgezonden op een erotisch kanaal en ongeveer hetzelfde stramien volgde als Temptation (maar dan enkel met vrijgezellen), dan weet je het wel.

You like the wild ones?
Another one from the photoshootchallenge in Portugal. Hot Summer . . . . . . . #secretcircle #behindthescenes #hotsummer #realitytv #tvshow #photoshoot #lingerie #blondesofinstagram #blondehair #blondegirl


Wie de twee nieuwe mannen worden, dat is nog niet zeker. Volgens Dag Allemaal gaat het alvast om Boy Franciscus de Leede, die eveneens deelnam aan 'Hot Summer'. Hij zou ook deelnemen aan de Mister Globalverkiezing in Thailand. En het weekblad vermoeden dat ook een zekere Ardian Alliti uit Sint Andries Brugge binnenkort zijn opwachting maakt. Wordt ongewijfeld vervolgd!

Instagram photo by @boydeleede * Jan 11, 2017 at 1:35pm UTC
Ardian Alliti - Ardian Alliti added a new photo. | Facebook