"Een vrouw van 42, zwanger van haar vriend van 19; die moet véchten voor haar liefde": Luk Alloo belicht bijzondere liefdesverhalen in ‘Alloo en de Liefde’

Luk Alloo
Alloo en de Liefde Luk Alloo
"Het grote gevaar? De liefde als vanzelfsprekend zien." In zijn nieuwe reportagereeks ‘Alloo En De Liefde’ op VTM gaat Luk Alloo (55) op zoek naar pakkende verhalen. Zelf probeert hij vooral níet in de val van de dagelijkse sleur te trappen: "Sandy komt bij mij altijd op de eerste plaats", vertelt hij in Dag Allemaal.

‘Alloo In De Nacht 2’, ‘Alloo Bij 3’ en vanaf deze week donderdag dus ‘Alloo En De Liefde’: de voorbij maanden waren op z’n zachtst gezegd hectisch voor Luk Alloo. Wanneer Dag Allemaal hem te pakken krijgt voor een babbel, is hij nog volop bezig met opnamen. De inhoud van de eerste episode ligt nog niet helemaal vast. Voor het laatste puzzelwerk kampeert Luk dan ook haast fulltime in het montagehok.

Je hebt 23% van dit artikel gelezen
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Brent Van Renterghem

    Veel vrouwen zijn gek van jongere mannen, omgekeerd ook...

  • Dirk DE Bakker

    Een vrouw van 42 zwanger met een vriendje van 19!!!

  • Peggy Geerts

    Sorry maar deze keer denk ik niet de uitzendingen te bekijken , vind het ronduit wansmakelijk als een vrouw van 42 die zwanger is van een "kind" van 19 daar nog eens mee komt pronken op tv . Dat baby'tje komt al meteen in een verontrustwekkende thuissituatie terecht als het geboren word ... vréselijk ! Dus neen , ik pas deze keer .