"Een bar die 24 uur open is en 8 verleiders: koppels onderschatten Temptation"

Verleidster Pommeline stelt zich voor.
VIJF Verleidster Pommeline stelt zich voor.
Rick Brandsteder, de Nederlander die samen met onze Annelien Coorevits voor het tweede jaar op rij Temptation Island presenteert, leeft erg mee met de koppels die hun relatie op de proef stellen in de reality-reeks.

"Je wilt dat ze goed uit de test komen'', zegt de presentator in De Telegraaf. In de krant geeft hij ook toe dat hij zelf geen weerstand zou kunnen bieden tegen zoveel vrouwelijk schoon.

Rick: "De koppels onderschatten het denk ik. Ze zitten in een heerlijk resort met zon, zee, strand, een bar die 24 uur open is en acht vrijgezelle verleiders. Als die er vol op gaan, dan is het echt niet heel makkelijk. Ik denk dat ik zelf zou bezwijken. Het is voer voor de kijker als er een misstapje wordt begaan. Enerzijds is het leedvermaak, maar als de relatie goed is moet die ook dit kunnen doorstaan. Dat is de strekking. We hadden vorig jaar een huwelijksaanzoek in de finale en er is nu een baby, dat is toch mooi? Daar doe je het eigenlijk voor."

Wij kregen gisteren al de vuurdoop, onze noorderburen maken vanavond pas kennis met de strapatsen van kandidaat Jefferson, verleidsters Pommeline en Parastoo.

Presentator Rick Brandsteder.
ANP Kippa Presentator Rick Brandsteder.
Kandidaat Jefferson en verleidster Parastoo kwamen gisteren naar het Gentse café De Viking voor de eerste uitzending.
James Arthur Kandidaat Jefferson en verleidster Parastoo kwamen gisteren naar het Gentse café De Viking voor de eerste uitzending.