Exclusief voor abonnees

‘Dertigers’-acteur Tom Dingenen: “Ik krijg regelmatig berichten van vrouwen, maar ik ben geen flierefluiter”

Dieter Bacquaert
In ‘Dertigers’ speelt Tom Dingenen Bart, een rasechte playboy, maar in het echte leven is hij een trouwe echtgenoot. Al is dat meteen ook het enige verschil met zijn eigen gezinssituatie. “Inez vond het heel bizar om mij met een andere vrouw en twee kinderen te zien”, vertelt de populaire acteur deze week in Story.

Zijn recente rol als playboy Bart in ‘Dertigers’ betekende voor Tom Dingenen zijn grote debuut op het tv-scherm, maar acteren was eigenlijk zijn kinderdroom. Zijn nonkel Frank Dingenen – bekend van de tv-programma’s ‘Meester, hij begint weer!’ en ‘Videodinges’ – was zijn grote voorbeeld. “Frank is de broer van mijn vader. Als kind was ik gek op hem”, vertelt Tom. “Hij was toen heel bekend en dat maakte me fier. Ik ging vaak naar zijn optredens en op familiefeesten bootste ik zijn typetjes na. Ik heb zelfs meegezongen in zijn achtergrondkoor bij Tien om te Zien, en op mijn twaalfde speelde ik mee in zijn VTM-­programma Meester. Maar ik zie hem nog maar één keer per jaar, met Kerstmis. De laatste keer beloofde hij dat hij naar Dertigers zou kijken. Ik ben benieuwd wat hij ervan vond!”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Slechts €6,95 €4,95 per 4 wekenGeniet 1 jaar van deze voordelige prijs
  • Lees 4 weken gratisEn krijg onbeperkt toegang tot alle artikels
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis2 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Lot Claeys

    Duidelijk geval van me too. Ditmaal een man als slachtoffer. Waar blijft de heisa?

  • Lilly Daems

    Dat siert U niet jongen ! Stoefen over jezelf komt voor de grote val !