‘De stoel’ komt voortaan naar kijkers toe

De Stoel VRT
VRT De Stoel VRT
De trouwe kijkers hebben er even op moeten wachten, maar vanaf maandag 29 juni keert ‘De stoel’ terug op Eén. Bijzondere tijden vragen echter om een bijzondere aanpak én een bijzondere prijs: ‘De stoel’ komt daarom deze zomer naar de kijkers toe in plaats van andersom.

Elke avond na ‘Het journaal’ is ‘De stoel’ te zien op Eén. Net als vroeger krijgen de kijkers beelden te zien van waar hij staat. Maar wie de locatie deze zomer herkent, hoeft zich niet naar daar te reppen met het juiste voorwerp. Kijkers die binnen een straal van tien kilometer van de locatie wonen, kunnen online via één.be doorgeven in welke gemeente ‘De stoel’ staat opgesteld. Een van de kijkers die juist heeft geraden, krijgt diezelfde avond nog thuis bezoek van de reportageploeg en mag het stoelspel spelen. Slaagt de speler in deze eenvoudige en ludieke opdracht, dan ontvangt hij of zij een cheque van Vlaanderen Vakantieland – voor een mooie vakantie in eigen land, ideaal in deze tijden.

“‘De stoel’ is een ontzettend populair spel dat voor vele Vlamingen onlosmakelijk met de zomer is verbonden”, zegt Producer Johan Celen. Natuurlijk wilden we er alles aan doen om het programma ook deze zomer te laten terugkeren. Toen duidelijk werd dat de klassieke formule wegens de veiligheidsmaatregelen niet mogelijk was, zijn we beginnen nadenken over alternatieven. Wat als de kijkers niet naar ‘De stoel’ hoeven te komen, maar ‘De stoel’ naar hen komt? Ik ben heel blij dat we met creatieve oplossingen in deze social distancing-tijden er toch voor kunnen zorgen dat het programma er deze zomer staat.”

‘De stoel’: vanaf maandag 29 juni elke weekdag op Eén.

LEES OOK: 

Kamal Kharmach wordt vaste conferencier van VRT

Karl Vannieuwkerke gaat een drukke zomer tegemoet: “Corona heeft me wel doen stilstaan bij de balans tussen werk en privé”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.