'De Mol'-Poll: Wie is volgens jou de grote saboteur?

Bahador, Pieter en Lloyd
VIER Bahador, Pieter en Lloyd
Zondagavond zal eindelijk duidelijk worden wie de saboteur in het vijfde seizoen van 'De Mol' is. De drie overgebleven kandidaten zijn geneeskundestudent Lloyd, financieel recruiter Bahador en priester Pieter. Wie is volgens jou de Mol?

Is Pieter de Mol?

Pieter bracht van alle kandidaten het minste geld binnen. Overal laat hij geld liggen en hij lijkt daar altijd mee weg te komen. Wanneer er geld uit de groepspot kan genomen worden in ruil voor vrijstellingen twijfelt hij geen seconde. Bovendien hebben de laatste vier kandidaten in de race (Joke, Pascale, Lloyd en Bahador) allemaal hun verdenkingen geuit tegen de West-Vlaamse priester.

Is Bahador de Mol?

In de proef met de fietsen zonder zadel had niemand verwacht dat Bahador zo'n erbarmelijke conditie had. Bahador was er bovendien als eerste bij om in de luchthaven het koffertje met 0 euro te pakken. Zo was hij als mol in die aflevering bijna zeker dat er geld uit de groepspot zou verdwijnen en maakte hij zichzelf ook minder verdacht bij de groep. Volgens velen is Baha zelfs té verdacht om de mol te zijn.

Is Lloyd de Mol?

Lloyd speelde wel héél erg zwak bij de proef met het Rad van Fortuin. En waarom overtuigde Lloyd Pascale niet één keer dat zij hém zou moeten vertrouwen in plaats van omgekeerd. Hij moet wel erg zeker zijn van zijn stuk, terwijl er in sneltempo geld uit de pot bleef verdwijnen. Hij lijkt altijd op die positie te zitten waar je een mol zou verwachten.

Poll

Wie is de Mol?

 • Pieter 35%
 • Bahador 32%
 • Lloyd 33%11 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Herman Hermans

  De CD-V, zonder twijfel!

 • Bas Buttiens

  De presentator, Gilles is de mol.

 • Bert Hoover

  Of geen mol... of meerdere mollen! Het concept moet eens vernieuwend worden

 • Dietrich Van Helder

  Zou pas de mop van het jaar zijn als ze zouden zeggen dat er dit jaar geen mol was.

 • glenn philipps

  Joke is nog steeds de mol voor mij