'De Infiltrant' brengt ode aan deze iconische filmklassieker

Geert Van Rampelberg en Wouter Hendrickx hebben vanavond in 'De Infiltrant' allebei een verband op hun neus, een kleine hommage aan 'Chinatown', de klassieke film noir van Roman Polanski uit 1974.
'De Infiltrant'
VTM 'De Infiltrant'

Daarin was het Jack Nicholson die na een aanvaring met een gangster de rest van de film met een pleister op zijn neus rondliep.

Het zit er bovenarms op vanavond, want na een kort optreden in aflevering 1, keert Wouter Hendrickx terug als Lars, de handlanger van Freddy Bernaerts (Dirk Roofthooft). Lars werd in aflevering 1 in Spanje opgepakt voor drugssmokkel, en is nu weer vrij gelaten. Hij wil zijn positie bij Freddy terug. Maar die heeft de laatste maanden een nieuw hulpje, Danny (Geert Van Rampelberg). Lars zet de grove middelen in om Danny opzij te schuiven.

'De Infiltrant', vanavond bij VTM om 21u40

Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt) en Wouter Hendrickx (Lars Devuyst)
VTM Geert Van Rampelberg (Danny Desmedt) en Wouter Hendrickx (Lars Devuyst)
Jack Nicholson en Faye Dunaway in 'Chinatown' (1974)
Pinterest Jack Nicholson en Faye Dunaway in 'Chinatown' (1974)Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.