'De Gelukzoekers', aflevering 2: "Onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen hoeven nooit te werken. Dat geeft een kick"

De Gelukzoekers: aflevering 2

Annika De Ruijsscher, de vrouw van Salar Azimi.
HLN Annika De Ruijsscher, de vrouw van Salar Azimi.
We maken kennis met ondernemer Jan Trappeniers en zijn vrouw Daisy Pluym. Ze werken beiden hard voor hun bedrijf, maar doen eigenlijk niets liever. Ook voor Salar en Annika Azimi is hun werk een bron van geluk. Broer Sasan is dan weer erg gehecht aan zijn schapen en alpaca's. Ilse Beyers vertelt ons over haar tijd bij Dag Allemaal en is eerlijk over de liefde voor haar partner. 

Wil je meer weten over de cast van De Gelukzoekers? Of ben je benieuwd naar de 'behind the scenes'? Bekijk hier meer exclusieve video's.

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

De Gelukzoekers: elke dinsdag om 18 uur een nieuwe aflevering op HLN.
28 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Steve Van der Vekens

  Mooi Peter Poelmans, en alles hebben maakt niet gelukkig. Dat is verstikkend.

 • Jean West

  Het zou de eerste keer niet zijn dat kinderen of kleinkinderen het kapitaal op korte tijd verbrassen van ouders of grootouders. Dus niet te luid roepen dat ze nooit meer moeten werken.

 • Phil Haeghen

  Mijn overgrootouders hadden hetzelfde lumineus idee...... Bedankt, bedankt Ernest en Euphrasie, nogmaals bedankt.......

 • jurgen de noor

  Met mijn firma werk ik soms voor niks en bij momenten verdien ik heel goed. Over een jaar gezien is het beter als ik vroeger als werknemer had. Maar ik moet dus wel goed opletten dat ik niet ga uitgeven wat ik later hard nodig heb.

 • Peter Poelmans

  Hard werken word altijd beloond , ik ben zo blij met mijn leven ... ook dankzij mijn ouders natuurlijk ! Ik wil mijn familie dan ook bedanken dat ik het zo goed heb en niet veel moet doen ervoor !