‘De Buurtpolitie’ pakt uit met Sinterklaasspecial

Echte Verhalen: De Buurtpolitie, sinterklaasspecial op zaterdag 1 december 2018. Op de foto: Erik (Manoe Frateur) en Brigitte (Ilse La Monaca).
Medialaan Echte Verhalen: De Buurtpolitie, sinterklaasspecial op zaterdag 1 december 2018. Op de foto: Erik (Manoe Frateur) en Brigitte (Ilse La Monaca).
Na een succesvolle kerstspecial vorig jaar, pakt “De Buurtpolitie’ dit jaar ook uit met een Sinterklaasspecial. Die zal meer dan een uur duren en wordt uitgezonden op 1 december.

In de aflevering roept commissaris Roger Berckmans iedereen bij elkaar voor een briefing. Naar aanleiding van de Sint, die in het land is en het Sinterklaasfeest dat ‘s avonds doorgaat in de buurt, heeft hij een actie bedacht: Operatie Mandarijn. De agenten gaan de buurtbewoners belonen voor hun goed gedrag. Alles verloopt goed tot ineens het bericht binnenkomt dat Sint en Piet ontvoerd zijn. Het korps doet zijn uiterste best om de twee op tijd terug te vinden voor het grote feest. Iedereen staat voor een raadsel, behalve één iemand.

Na de succesvolle Kerstspecial vorig jaar, brengt ‘De Buurtpolitie’ voor het eerst een Sinterklaasspecial. De Kerstspecial haalde vorig jaar 677.783 kijkers.
7 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Debart Marc

  Hier gaan we alvast niet naar die film kijken. De afleveringen van de buurpolitie op de televisie worden met de dag belachelijker. In de film, krijgen we een Sint te zien met een mislukte mijter en over Zwarte Pieten, mag er ook niet gesproken worden, met die stomme strepen op hun gezicht.

 • Pieter De Ruyter

  Er is alvast geen zwarte piet bij .

 • Jennifer Peeters

  Verdient de prijs van meest belachelijke televisieprogramma.

 • Guido Verstraaten

  Waarom heeft de goede Sint in België geen kruis meer op zijn mijter ? Om 1 bepaalde godsdienst niet voor het hoofd te stoten ? Zonder kruis is die heilige man geen Sint meer maar wel een karikatuur

 • Lot Claeys

  En zonder Zwarte Piet? Never give up. Never give in! Geen soumission!