Exclusief voor abonnees

‘De bende van Jan de Lichte’ vanaf januari internationaal te zien op Netflix, behalve bij ons

HISTORISCHE VTM-SERIE GEKOCHT DOOR NETFLIX

Matteo Simoni vertolkt de rol van Jan de Lichte, een Aalsterse struikrover uit de 18de eeuw. Stef Aerts (rechts)...
Jan De Meuleneir/Photonews Matteo Simoni vertolkt de rol van Jan de Lichte, een Aalsterse struikrover uit de 18de eeuw. Stef Aerts (rechts)...
'De bende van Jan de Lichte', één van Vlaanderens duurste fictiereeksen, gaat drie jaar na de opnames eindelijk in première. Wel eerst in het buitenland, want Netflix kocht de rechten en lanceert de VTM-reeks al op 2 januari. Pas later in het voorjaar verschijnt ze bij ons, via een nog onbekend platform.

Je hebt 13% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis8 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lieve Hüwels

  Heb geluk, we hebben het hier in Canada op Netflix nu het zou echter eerst in België moeten verschijnen, dat zou fair zijn

 • c v

  Downloaden via een beveiligde torrentbox/nzbbox (kost nog een 5€ per maand) word weer interessanter, zeker met dit soort toestanden en de versnippering van de streaming markt. of voor netflix altijd een VPN met nederlands ip gebruiken.

 • Maurice Verheyen

  Geweldig serie! Snap niet waarom die nog altijd niet op TV is vertoond.

 • mario van haesendonck

  zal ze wel hebben die serie

 • Dirk Van Nuffel

  Dan vragen sommige Nederlandstalig gerichte zenders zich af hoe het komt dat ze kijkers aandeel verliezen. Reden ,maak een goede serie en verkoop ze eerst aan Netflix en het buitenland waar de jonge inventieve kijker ze lekker kan bekijken zonder reclame zodanig dat als ze het zelf uitzenden er geen kat meer in is geïnteresseerd vooral de jongere kijkers niet.